Waifu Academy Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Waifu Academy Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.13.5
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Giriş yap dedikten sonra atıyor oyun dan vpn kullandım yine aynı depolama alanım var ram de 8/4boş androin bir kaç oyunda daha yaşadım aynısını
Giriş yaptıktan sonra, logomuzun olduğu ekranda oyun dosyaları işleniyor. Eğer bu sırada bir problem yaşanırsa oyun hiçbir şekilde açılmaz ve kendini kapatır.

Öncelikle uygulamanın engellenmediğine emin olmak için Google Play Protect'i devre dışı bırakmanızı öneririm. Daha sonra 'Android/Data/AdultOyunCeviri'nin içindeki oyuna ait klasörü ve 'Android/Data/oyunadı.adultoyunceviri.com' klasörünü silin. Son olarak Android işletim sisteminin ayarlarından oyunun uygulamasını bulup verilerini temizlediğiniz zaman muhtemelen tekrar oyuna giriş dosyaları işlemeye başladığında bir sorunla karşılaşmayıp oyunu açacaktır.

Şunu da not düşmüş olayım; tarif ettiğim çözüm oyuna ait bütün dosyaları telefondan kaldıracağı için oyun içi kayıtlarınız da silinir, eğer kayıtlarınız silinsin istemiyorsanız 'Android/Data/oyunadı.adultoyunceviri.com/files/saves' dosya yolundan kayıtlarınızı yedekleyebilirsiniz.

Üst Alt