kennyR
Moderatör
Oyunu almama rağmen VIP uyelik gerekiyor diyor bakabilirseniz sevinirim
Oyun yenilendi, sizdekini silip tekrar indirerek dener misiniz?Paketi aldığım halde giriş yapamıyorum giriş yap deyince mağaza sayfasına atıyor Android
Son Konular
Oyunu almama rağmen VIP uyelik gerekiyor diyor bakabilirseniz sevinirim
Oyun yenilendi, sizdekini silip tekrar indirerek dener misiniz?Paketi aldığım halde giriş yapamıyorum giriş yap deyince mağaza sayfasına atıyor Android
Oyun betadan çıkmadan önce ve ekran görüntüsü veya kayıt dosyası ile bildirmek gerekiyor bu tarz hataları. Oyun betadan çıktığı için şu an öncelikli değil ve yakın zamanda düzeltilebileceğini sanmıyorum ancak yaşadığınız sorunun öncesine ait bir kayıt dosyası ulaştırabilirseniz not alayım hatayı.kennyR Phoenix android'de oynarken mesaj gelince ne cevap verebiliyorum ne mesajlar kısmını kapatabiliyorum bu sorunu çözebilir misiniz ?
Maalesef sinirlendim sildim oyun kayıt dosyalarını kayıt dosyasına neden gerek var anlamadım bu sorunu çoğu kişi yaşamış zatenOyun betadan çıkmadan önce ve ekran görüntüsü veya kayıt dosyası ile bildirmek gerekiyor bu tarz hataları. Oyun betadan çıktığı için şu an öncelikli değil ve yakın zamanda düzeltilebileceğini sanmıyorum ancak yaşadığınız sorunun öncesine ait bir kayıt dosyası ulaştırabilirseniz not alayım hatayı.