Son Konular
Kontrol ettim açılıyor.Linkler açılmıyor final linkleri kontrol edermisiniz
Rica etsem bana sade halini atarmısınzKontrol ettim açılıyor.
İlk on bölümü 'remake' olarak sunuluyor, yani oyun geliştiricisi tarafından yeniden yapılmış hali. Eğer tamamını oynamak istiyorsanız konunun üst kısmındaki indirme bağlantılarını kullanmanız gerek. Görsel kalite yeniden yapılmış haline göre daha düşük olsa da bütün bölümleri oynayıp hikayeyi bitirebiliyorsunuz.17 bölümü tek bir dosyada halinde yapsanız oradan indirsek daha iyi olurdu oyun güzel ama 10 bölümü oynadım 7 bölümü nerde onu anlamadım
Onu da indirdim ama bazı yerler İngilizce keşke geliştiriciye 10 bölümün devamını yapması için ikna edebilseydik oyun gerçekten güzel yine de teşekkür ederimİlk on bölümü 'remake' olarak sunuluyor, yani oyun geliştiricisi tarafından yeniden yapılmış hali. Eğer tamamını oynamak istiyorsanız konunun üst kısmındaki indirme bağlantılarını kullanmanız gerek. Görsel kalite yeniden yapılmış haline göre daha düşük olsa da bütün bölümleri oynayıp hikayeyi bitirebiliyorsunuz.

Oyuna yeni güncelleme gelmeyecek, bu final hali ancak çeviride bir sıkıntı varsa betadan çıkmadan düzeltebiliriz. Yeniden yapılmış on bölümde mi yoksa yirmi beş bölümlük versiyonda mı oyunun yarısı İngilizce? Hangi platformdan oynadığını da belirtebilirsen güzel olur.oyun ne zaman güncellenecek acaba REMAKE VERSİYON BÖLÜM 1-10 baktığımızda iyi ama 10 bölüm tam bölümü oynamak için ise TÜM BÖLÜMLER FİNAL yarsından çoğu ingilizce
Phoenix ---
kennyR
10 bölüm veriyonu oynadım çok güzeldi fakat 25 bölümlük versiyon yarınsından çoğu ingilizceOyuna yeni güncelleme gelmeyecek, bu final hali ancak çeviride bir sıkıntı varsa betadan çıkmadan düzeltebiliriz. Yeniden yapılmış on bölümde mi yoksa yirmi beş bölümlük versiyonda mı oyunun yarısı İngilizce? Hangi platformdan oynadığını da belirtebilirsen güzel olur.