Phoenix
Moderatör
Editör
Dediğim gibi giderilmiş olması gerek silip tekrar yükleyin.Kanka hata ne zaman giderilecek
Son Konular
Dediğim gibi giderilmiş olması gerek silip tekrar yükleyin.Kanka hata ne zaman giderilecek
Bu oyun için size geçici çözümü sunayım;
C:\A Struggle with Sin Türkçe - Adult Oyun Çeviri\A Struggle with Sin\game\www\ dosyasının içine bu dosyayı atın hatanız çözülecektir. İyi oyunlar.Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
Aynen attım oyunu sıfırdan açtım hata devam ediyorBu oyun için size geçici çözümü sunayım;
C:\A Struggle with Sin Türkçe - Adult Oyun Çeviri\A Struggle with Sin\game\www\ dosyasının içine bu dosyayı atın hatanız çözülecektir. İyi oyunlar.Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
şuanlık girişi atlayıp chapter 2 den de devam edilebilir galiba o hatayı atlatabiliyosunAynen attım oyunu sıfırdan açtım hata devam ediyor
Kral normal orklarla savaş verince de hata veriyorşuanlık girişi atlayıp chapter 2 den de devam edilebilir galiba o hatayı atlatabiliyosun
Dosyaları değiştir uyarısı geldi mi size yoksa hiç öyle bir bildirim gelmeden mi attınızoyuna en baştan mı başlamak gerekiyor, js dosyasını www nin içine attım çünkü aynı hata devam ediyor
root dosyası da mı atılacak
Aynen attım oyunu sıfırdan açtım hata devam ediyor
Şimdi kral oyunu siteden indirdim bu bahsettiğim hatayı aldım hani oyunda vs atarken yüklenen ekran var ya hata veriyor sonra arkadaşlara başvurdum senin dediğin dosyayı içine at dediler hala aynı hatayı veriyor bir şey değişmediDosyaları değiştir uyarısı geldi mi size yoksa hiç öyle bir bildirim gelmeden mi attınız
Hata bu kanka şuna bir el attır sana zahmetDosyaları değiştir uyarısı geldi mi size yoksa hiç öyle bir bildirim gelmeden mi attınız
Bu hatanın neden çözülmediğini buldum. Ben aslında size attığım rar dosyasında sadece iki şeyi değiştirmiştim ve bunların adlarını unuttuğum için size direkt js dosyasını attım fakat bu da size sorun çıkartıyormuş. Şimdi aynı rar dosyasının içindeki plugins klasörünü normal js dosyasının içine atın. Muhtemelen düzelecektir ama düzelmezse şu anki içim bittiğinde akşam onu düzelteceğim.Hata bu kanka şuna bir el attır sana zahmet
değiştirdim dosyaları tabiDosyaları değiştir uyarısı geldi mi size yoksa hiç öyle bir bildirim gelmeden mi attınız
2 js klasörü var 2sine de attım plugins klasörünü değiştir yaparakBu hatanın neden çözülmediğini buldum. Ben aslında size attığım rar dosyasında sadece iki şeyi değiştirmiştim ve bunların adlarını unuttuğum için size direkt js dosyasını attım fakat bu da size sorun çıkartıyormuş. Şimdi aynı rar dosyasının içindeki plugins klasörünü normal js dosyasının içine atın. Muhtemelen düzelecektir ama düzelmezse şu anki içim bittiğinde akşam onu düzelteceğim.
Sonuç ne2 js klasörü var 2sine de attım plugins klasörünü değiştir yaparak
aynı hata devam ediyor şimdi baktımSonuç ne
Oyunu baştan kurun ve şu an atacağım dosyayı değiştirip tekrar deneyin.savaş ekranına girerken now loading diyor sonra yukarda atılan hatayı veriyor