Phoenix
Moderatör
Editör
Rica ederim iyi oyunlar. Discordda paylaştığım rehberi takip ederek oynamanızı öneririm.kral oldu eline sağlık 1 haftadır bekliyorum düzelicek diye
Son Konular
Rica ederim iyi oyunlar. Discordda paylaştığım rehberi takip ederek oynamanızı öneririm.kral oldu eline sağlık 1 haftadır bekliyorum düzelicek diye
sağolasın emeğinize sağlıkOyunu baştan kurun ve şu an atacağım dosyayı değiştirip tekrar deneyin.
dostum harika bir açık dünya çok fazla seçenek var yalnız tam bir eve haydutlar geliyor savaşa girecekken hata veriyor
oduncuya ork saldırıyor savaşa girecekken hata veriyor
kısaca görev ilerlemesi yapamıyorum bana yardımcı olurmusun
1 hafta önce ve bugün 1 kez daha belki bir düzelme ümidi ileOyunu ne zaman indirmiştin?
ya yorum yazan bir benim sanıyordum 3-4 sayfa varmış ilginiz alakanız için teşekkürler sıfırdan kurayım plugins yazan dosya klasör herne ise dostum nereye atmalıyım onu yukarda js falan yazmışsınız terimin anlamını bilmiyorumOyunu baştan kurun ve şu an atacağım dosyayı değiştirip tekrar deneyin.
hayır şu an sizin yaşadığınız hata bambaşka bir şey yukardaki çözüm sizin hatanızın çözümü değil yakın zamanda size çözümünü atacağım. Mümkünse tabii. Save dosyanızı özelden atarsanız daha hızlı yardımcı olabilirim.ya yorum yazan bir benim sanıyordum 3-4 sayfa varmış ilginiz alakanız için teşekkürler sıfırdan kurayım plugins yazan dosya klasör herne ise dostum nereye atmalıyım onu yukarda js falan yazmışsınız terimin anlamını bilmiyorum![]()
yok yok o farklı birşeydi ama onu çözdüm o geçici birşeydi bu plugins i degiştirdim dün akşam görevleri yapabiliyorum ve çok eglendimhayır şu an sizin yaşadığınız hata bambaşka bir şey yukardaki çözüm sizin hatanızın çözümü değil yakın zamanda size çözümünü atacağım. Mümkünse tabii. Save dosyanızı özelden atarsanız daha hızlı yardımcı olabilirim.