Phoenix
Moderatör
Editör
yanlış yapmışsınızdır Discorddaki videoyu izleyin.nasıl aktarabiliyoruz ki siteden 3. sezon kayıt dosyasını da indirdim içine ekledim ama hata alıyorum hala
Son Konular
yanlış yapmışsınızdır Discorddaki videoyu izleyin.nasıl aktarabiliyoruz ki siteden 3. sezon kayıt dosyasını da indirdim içine ekledim ama hata alıyorum hala
Lisansız bir şekilde portladığımız için windows trojan tehdidi algılıyor. Oyunlarda virüs yoktur iyi oyunlar dileriz.oyunu indireyim dedim ama hayal kırıklığına uğradım oyunda virüs var malesef ?
neden yani hemde trojen + miner var ben anlamadım temiz hali yokmu bunun
kurulumu yanlış yapıyorsunuzdur ya da save'inizi oyun bozuk olarak görüyor.Hocam 2 sezonu oynuyorum 3.sezonu indiriyorum ama import dosyası görünmüyor
C'deki AOC dosyasının içinde season2transfer var onu appdata/roaming/renpy içine atnasıl aktarabiliyoruz ki siteden 3. sezon kayıt dosyasını da indirdim içine ekledim ama hata alıyorum hala
hocam öyle diyorsun ama virüs totalde 70 de 43 risk çıktı bu çok ciddi bir oran lisansız portlasanız bile bu kadar risk çıkmaması gerekirdi.Lisansız bir şekilde portladığımız için windows trojan tehdidi algılıyor. Oyunlarda virüs yoktur iyi oyunlar dileriz.
Bunu teknik olarak cevap verecek kadar bilgi sahibi birisi değilim fakat kadroda neredeyse 5 yıldır buradayım henüz birisinin bilgisayarına çöktüğümüzü hatırlamıyorumhocam öyle diyorsun ama virüs totalde 70 de 43 risk çıktı bu çok ciddi bir oran lisansız portlasanız bile bu kadar risk çıkmaması gerekirdi.
Yok sayarak geçebiliyorsanız oyunu kıran bir hata değildir, yine de eğer çeviri kaynaklı bir kod hatası varsa sonraki sürüm düzeltmeye çalışırız ancak sanmıyorum çeviri kaynaklı bir hata bırakıldığını.Being a DIK 3. sezondayim sagei perili odaya goturunce bir anda bir istisna olustu diyor ve hic bisey yapamiyorum napmaliyim
2. sezon tamamen bittikten sonra 3. sezonun olduğu klasördeki oyunu açıp oradan import yapman lazım. 2'inci sezon dosyalarını 3. sezon dosyalarıyla karıştırmayın. 1-2 sezonlar ile 3. sezonun kullandığı sistem farklı.Hocam 2 sezonu oynuyorum 3.sezonu indiriyorum ama import dosyası görünmüyor
Oyun güncel zaten.sezonu ne zaman güncelleyeceksiniz bildiğim kadarıyla yakında full sürüm olarak 3. sezon gelecek
Lisansız programla oyunları portladığımız için böyle gözükmesi normal.virüs algılıyor nasıl çözebilirim acaba
Halihazırda hile menüsü zaten mevcut ancak kendiniz mod kuramazsınız, oyun dosyaları çevirileri korumak adına paketlenmiş ve kilitli şekilde geliyor.hocam oyuna hile yaması kurmaya çalışsam sorun yaşar mıyım
Discord sunucumuz üzerinden iletişime geçebilirseniz çok daha hızlı ve açıklayıcı olacaktır.2. Sezonun save dosyaları 3.sezonda gözükmüyor