Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
U

umtrhyme

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hocam 2 sezonu oynuyorum 3.sezonu indiriyorum ama import dosyası görünmüyor

R

raiki

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunu indireyim dedim ama hayal kırıklığına uğradım oyunda virüs var malesef ?
neden yani hemde trojen + miner var ben anlamadım temiz hali yokmu bunun

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
oyunu indireyim dedim ama hayal kırıklığına uğradım oyunda virüs var malesef ?
neden yani hemde trojen + miner var ben anlamadım temiz hali yokmu bunun
Lisansız bir şekilde portladığımız için windows trojan tehdidi algılıyor. Oyunlarda virüs yoktur iyi oyunlar dileriz.

R

raiki

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Lisansız bir şekilde portladığımız için windows trojan tehdidi algılıyor. Oyunlarda virüs yoktur iyi oyunlar dileriz.
hocam öyle diyorsun ama virüs totalde 70 de 43 risk çıktı bu çok ciddi bir oran lisansız portlasanız bile bu kadar risk çıkmaması gerekirdi.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
hocam öyle diyorsun ama virüs totalde 70 de 43 risk çıktı bu çok ciddi bir oran lisansız portlasanız bile bu kadar risk çıkmaması gerekirdi.
Bunu teknik olarak cevap verecek kadar bilgi sahibi birisi değilim fakat kadroda neredeyse 5 yıldır buradayım henüz birisinin bilgisayarına çöktüğümüzü hatırlamıyorum :) Onun dışında bu durumu detaylı olarak Lauren anlatabilir size.

E

Emmanuel

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Being a DIK 3. sezondayim sagei perili odaya goturunce bir anda bir istisna olustu diyor ve hic bisey yapamiyorum napmaliyim

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Being a DIK 3. sezondayim sagei perili odaya goturunce bir anda bir istisna olustu diyor ve hic bisey yapamiyorum napmaliyim
Yok sayarak geçebiliyorsanız oyunu kıran bir hata değildir, yine de eğer çeviri kaynaklı bir kod hatası varsa sonraki sürüm düzeltmeye çalışırız ancak sanmıyorum çeviri kaynaklı bir hata bırakıldığını.

K

kabakcigdemi

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hocam 2 sezonu oynuyorum 3.sezonu indiriyorum ama import dosyası görünmüyor
2. sezon tamamen bittikten sonra 3. sezonun olduğu klasördeki oyunu açıp oradan import yapman lazım. 2'inci sezon dosyalarını 3. sezon dosyalarıyla karıştırmayın. 1-2 sezonlar ile 3. sezonun kullandığı sistem farklı.

T

tosbaga2

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
sezonu ne zaman güncelleyeceksiniz bildiğim kadarıyla yakında full sürüm olarak 3. sezon gelecek

W

Wusby

HornyCraft Türkçe
Kredi
20₺
hocam oyuna hile yaması kurmaya çalışsam sorun yaşar mıyım

Üst Alt