Son Konular
Bu internet bağlantısıyla alakalı bir durum, sunucuya bağlanıp üyelik bilgilerini teyit edemediği için girilmiyordur oyuna. VPN kullanmak veya açıksa 'Güvenli İnternet' filtresini kapatmak çözüm olabilir.Oyunda giriş bilgilerimi girdiğim halde giriş butonuna basılmıyor bu hatayı nasıl çözebiliriz
bu cloud dan indirince aoc dosyası olarak iniyo bunu nasıı halletcem hic anlamıyorum pc den. Diğerlerinden de inmedi bir türlüBu internet bağlantısıyla alakalı bir durum, sunucuya bağlanıp üyelik bilgilerini teyit edemediği için girilmiyordur oyuna. VPN kullanmak veya açıksa 'Güvenli İnternet' filtresini kapatmak çözüm olabilir.
Eksik indirmişsin, aynı indirme bağlantısında bir de uygulaması olacak oyunun, onu da indirmen lazım çünkü indirdiğin oyun dosyasını o uygulama ile çalıştırabiliyorsun.bu cloud dan indirince aoc dosyası olarak iniyo bunu nasıı halletcem hic anlamıyorum pc den. Diğerlerinden de inmedi bir türlü
Discord sunucumuz üzerinden detaylı ve hızlı şekilde yardımcı olabiliriz, sunucu üzerinden beni veya yetkili arkadaşımı etiketleyerek iletişime geçebilirsiniz.Android'de 2.sezondan 3.sezona kayıt aktarma nasıl oluyor? Burada yazılı rehberi okuyup baya uğraştım yapamadım. 0.8.1 versiyonu bitince save aldırıyor ama save'i isimle kaydetmemize izin vermiyor, öyle bir durum var. Bir kaç sene önce yapmıştım, şimdi yapamadım. Unutmuşum hep bu işleri
İndirme bağlantılarında herhangi bir problem yok açıkçası, yaşanan problemi daha açıklayıcı bir dille anlatabilirseniz yardımcı olalım.linkler kırık
Üçüncü sezona birleşik olarak yayınlandı, üçüncü sezonu indirmen gerek yani.ara bölüm vardı onu nerden bulabilirim
Sorunuza cevaben üçüncü sezon; ara bölüm, dokuzuncu, onuncu ve on birinci bölüm olmak üzere dört bölümü kapsıyor.3.sezon 3.bölüm indirmek 3.sezonun tamamını kapsıyor değil mi?
Bir de 1-2-3 tamamını kapsayan link olsa iyi olacak
Bende de aynı sorun var yardımcı olabilirmisinizAndroid data klasörüne ulaşamıyoruz taşıma isteğimiz de gözükmüyor
Android data klasörüne ulaşamıyoruz taşıma isteğimiz de gözükmüyor
Telefonlarınızın android sürümü android 10 altı mı?Bende de aynı sorun var yardımcı olabilirmisiniz
10 üstüTelefonlarınızın android sürümü android 10 altı mı?
O zaman 10 altı için yapilacak olan sistemi siz niye kendi telefonunuza yapmaya çalışıyorsunuz?10 üstü
Dediğin gibi yaptım ama kayıt dosyaları hala gözükmüyorO zaman 10 altı için yapilacak olan sistemi siz niye kendi telefonunuza yapmaya çalışıyorsunuz?
Android 10 ve üstü ise - "Dahili Depolama\Renpy\Persistent"
Android 10 altı ise - "Android\Data\Renpy\Persistent"
Oyun kaydınızı görmüyor. Discorda 3. sezon için atılan oyun kaayıtlarını indirip deneyebilirsiniz.Dediğin gibi yaptım ama kayıt dosyaları hala gözükmüyor