Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.12.0 (3.Sezon - 4. Bölüm)
Lauren

Lauren

Yetkili
Kredi
1₺
Being a DIK 9, 10, 11 ve 12. Bölümler Tüm Rotalar Kayıt Dosyaları

Hangi bölümden başlamak istediğinizi seçerek ona göre aşağıdaki dosyalardan birini indirin.

Windows - Save Aktarımı
`Appdata>Roaming>RenPy>Being a DIK klasörü` konumuna tüm kayıt dosyalarını atın.

Android & Optimize Android - Save Aktarımı
`Android>data>beingadik.adultoyunceviri.com>saves` konumuna tüm kayıt dosyalarını atın.
veya
`Android>data>AdultOyunCeviri>beingadik.adultoyunceviri.com>saves` rotasyonunu deneyin.

İndirme linki:
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    988.5 KB · Görüntüleme: 12
Lauren

Lauren

Yetkili
Kredi
1₺
Oyun açılmıyorsa veya hata alıyorsanız muhtemelen kayıt dosyanız bozulmuştur. Yukarıda paylaşılan hazır kayıt dosyalarını indirerek oyunu oynayabilirsiniz.

Caspainx

Caspainx

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
3₺
Dostum zoeyle telefonda mesajlaşırken hata alıyorum oyundan atıyor sonra

bak1

bak1

lust sezon 4
No More Money Türkçe
Kredi
0₺
Adımızı tekrar nasıl değiştireceğiz onu bulamadım.

Caspainx

Caspainx

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
3₺
Beyler kayıt dosyalarında mini oyunları kapalı atabilme şansınız varmı? Mobilde zor oluyo 😂

D

dexter.walter

Kredi
0₺
"Cihaz limiti aşıldı. Lütfen bize ulaşın." şeklinde bir uyarı alıyorum sebebi nedir?

bazı oyunlarınızı iki farklı bilgisayarımda kullansamda...

Bölüm 12'yi hazır olsun diye başka bilgisayarda indirdim... ama orada hiç açmadım bile... (gerçekten bir cihaz limiti varsa yani)

Yasni

Yasni

Kredi
0₺
Mobilde son bölümü oynamayı engelleyen bi hata var mı şu an dostlar ona göre indiricem de oyunu

Üst Alt