Son Konular
Dostum zoeyle telefonda mesajlaşırken hata alıyorum oyundan atıyor sonra
Telefon ayar sekmesindentakma adlatı vs düzenle diye çıkıyoAdımızı tekrar nasıl değiştireceğiz onu bulamadım.
Telefona gir ayarlar kısmından yap oyun iciAdımızı tekrar nasıl değiştireceğiz onu bulamadım.
Daha çıkmadı, sadece bölüm 11'e kadar modlu oynayabilmeni sağlayacak güncelleme yayınladı. Bölüm 12'nin hile modları yok. Oyun 25 GB olduğu için, onu es geçicez. Bölüm 12 güncel mod çıkınca ekleyeceğiz.scrappy mod çıkmış
tahmini bir tarih var mıdırDaha çıkmadı, sadece bölüm 11'e kadar modlu oynayabilmeni sağlayacak güncelleme yayınladı. Bölüm 12'nin hile modları yok. Oyun 25 GB olduğu için, onu es geçicez. Bölüm 12 güncel mod çıkınca ekleyeceğiz.
Genelde sonraki gün çıkıyor yani bugün çıkma ihtimali çok yüksek ama yine de kesin tarih yok.tahmini bir tarih var mıdır
Her hesabın birer mobil cihaz ve bilgisayardan giriş yapma hakkı bulunuyor, limiti aşarsan giremezsin oyunlara. Destek talebi açıp hesabındaki cihazların kaldırılmasını isteyebilirsin, işleme alındığında 'Tamamlandı' olarak işaretlenecek. Hesabındaki cihazlar sıfırlandıktan sonra oyunlara giriş yapacağın ilk bilgisayar hesabına tanımlı olacak."Cihaz limiti aşıldı. Lütfen bize ulaşın." şeklinde bir uyarı alıyorum sebebi nedir?
bazı oyunlarınızı iki farklı bilgisayarımda kullansamda...
Bölüm 12'yi hazır olsun diye başka bilgisayarda indirdim... ama orada hiç açmadım bile... (gerçekten bir cihaz limiti varsa yani)