Terim
Kayıtlı Üye
Maalesef discord yokum bana davet bağlantısını atarsanız katılmak isterimOyun kaydınızı görmüyor. Discorda 3. sezon için atılan oyun kaayıtlarını indirip deneyebilirsiniz.
Son Konular
Maalesef discord yokum bana davet bağlantısını atarsanız katılmak isterimOyun kaydınızı görmüyor. Discorda 3. sezon için atılan oyun kaayıtlarını indirip deneyebilirsiniz.
Terim
Aşağıya bıraktığım bağlantıdan sunucuya katılabilirsiniz.
![]()
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusu'na katıl!
Discord'daki Adult Oyun Çeviri topluluğuna göz at, diğer 16985 üyeyle takıl, ücretsiz sesli ve yazılı sohbetin tadını çıkar.discord.com
Kasa şifreleri bölümden bölüme değişiyor tüm bölümlerin şifresi discord yardım kanalında sabitlenmiş mesajlarda mevcut.telefondaki kasa şifre nedir acaba
Aktarma dosyasını buradan paylaşamadığım için Discord sunucumuza katılman gerekiyor. Eğer diyorsan ki benim aktarma dosyam var, o zaman hangi platformdan oynadığını söylersen nasıl kuracağını anlatalım.oyunun 1 ve 2 bitrdim kaydediyorum ama 3 sezon görünmüyor ve ilgiç bir şekilde oyun başla filanda yazmıyor 3 sezon oyununda sadece kayıtları yükle var
Hocam 1 ve 2. Sezonu bitirdim dosyayı kaydettim 3.sezon çalıştırıcısında aktarma dosyası gözükmüyor. Android den oynuyorum.Aktarma dosyasını buradan paylaşamadığım için Discord sunucumuza katılman gerekiyor. Eğer diyorsan ki benim aktarma dosyam var, o zaman hangi platformdan oynadığını söylersen nasıl kuracağını anlatalım.
Discord sunucumuz üzerinden iletişime geçersen yardımcı olayım.Hocam 1 ve 2. Sezonu bitirdim dosyayı kaydettim 3.sezon çalıştırıcısında aktarma dosyası gözükmüyor. Android den oynuyorum.
3. Sezonu kuramadım yardımcı olabilecek var mı? Zip dosyasi olarak iniyor çıkart dediğimde kurulum yapılmadı diyor nasıl yapicam
Being a DIK'in 3. Sezonunda, oyuna başlamak için önceki sürümden kayıt dosyası kullanmanız zorunlu. Oyunu başlattığınızda aktarma bölümü boşsa, "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" isimli aktarma dosyanız yok veya yanlış yerde demektir.ilk 2 sezonu bitirdim. Oyunuda saveledim. 3.sezonu da indirdim oyunu açtım fakat devam et seçeneğine de import seçeneğine de tıkladığımda kayıt dosyalarına ulaşamıyorum. yardımcı olur musunuz? Discord 'a erişim sağlayamıyorum buradan elinizden geldiğnce yardımcı olursanız makbule geçer.
Çok teşekkür ederim. Sayende hallettim sonunda.Being a DIK'in 3. Sezonunda, oyuna başlamak için önceki sürümden kayıt dosyası kullanmanız zorunlu. Oyunu başlattığınızda aktarma bölümü boşsa, "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" isimli aktarma dosyanız yok veya yanlış yerde demektir.
Aktarma dosyalarınızı atmanız gereken yer;
PC'de C:\Users\kullanıcıismi\AppData\Roaming\RenPy\persistent içine
Android'de ise:
Android 10 ve üstü ise - "Dahili Depolama\Renpy\Persistent"
Android 10 altı ise - "Android\Data\Renpy\Persistent"
Eğer dosyanız yine de import kısmında gözükmüyorsa discord sunucumuza gelip aktarma yapabileceğiniz bir kayıt dosyasını almanız gerekmektedir.
Aktarma: 2575 Bölüm 9: 4232 Bölüm10: 8313 Bölüm11: 32583.sezonun kasa ve zoey'in defterinin şifresi nelerdir
Olmuyor maalesef, eğer yazıyla yardım edebileceğimiz bir durum varsa buradan yardımcı olabiliriz ancak kayıt dosyası veya rehber videosu gereken bir durum varsa Discord sunucumuz üzerinden iletişime geçmeniz gerekiyor.Yav arkadaşlar belli ki discorta giremiyoruz video'yu izleyemiyoruz neden illa discort Google dan link filan atsanız olmuyor mu