Son Konular
7 Ağustosta çıktıktan sonra 5-6 saat içinde yayınlanacak Türkçesi. Eğer çok büyük bir aksaklık olsa bile, 8 ağustosa girdiğimizin gecesi 02.00 - 04.00 civarlarına kadar çıkarmış oluruz ama o kadar uzun süreceğini de sanmıyorum.7 Ağustosta oyun patreonda yüksek seviye aboneler için aktif olacak. Bu sitede illa ki adminlerden birinde yüksek seviye abonelik vardır diye düşünüyorum. Oyunu 7 ağustosta aldılar diyelim. Çok fazla bekleyeni olduğu için muhtemelen önceliği bu bölüme verecekler. Bu yüzden benim tahminim 8 yada 9 Ağustos diye düşünüyorum. Bekli de 10 undan sonrasınada sürebilir sonuçta büyük bir bölüm. Şimdiden kolay gelsin diyeyim.
Seni seviyorum7 Ağustosta çıktıktan sonra 5-6 saat içinde yayınlanacak Türkçesi. Eğer çok büyük bir aksaklık olsa bile, 8 ağustosa girdiğimizin gecesi 02.00 - 04.00 civarlarına kadar çıkarmış oluruz ama o kadar uzun süreceğini de sanmıyorum.
Yok ya drpinkcake baba öyle şey yapmaz. Ama cidden Ocean inanılmaz hayal kırıklığı yaratmıştı şimdi aklıma geldi. Bölümü oynadım hikaye resmen 0dı karakterler sürekli kaç kez s. yaptın bilmem şunu denedinmi falan konuşuyodu. 10dk dayanamadım sildim oyunu. İnşAllah bunda olmazUmarım cake de ocean gibi sıvamaz yeni bölümde. Bu da hayal kırıklığı olursa artık top 5 listemden bu iki oyunu da çıkaracağım.
Nedir Top 5Yok ya drpinkcake baba öyle şey yapmaz. Ama cidden Ocean inanılmaz hayal kırıklığı yaratmıştı şimdi aklıma geldi. Bölümü oynadım hikaye resmen 0dı karakterler sürekli kaç kez s. yaptın bilmem şunu denedinmi falan konuşuyodu. 10dk dayanamadım sildim oyunu. İnşAllah bunda olmaz
Kral bana göreNedir Top 5
Kral bana göre
1 Being a Dik
2 Eternum
3 Pale Carnations
4 Bare withness
5 Westview Academy
6 Law School
7 Race of life
8 That new Teacher
9 AOA Academy
10 Summer's Gone (Normalde 3 deyd
Sende yazar mısın oynamadığım varsa oynayayımBeing a Dik dışında katılmıyorum. Benim de 1 numaram o
GodSon,Sende yazar mısın oynamadığım varsa oynayayım
Şu ana kadarki sürümlerde zaten vardı, yeni sürümde de başta olmayacak çünkü hile modu biraz geç çıkıyor. Ama sonradan eklenecek.Oyunda Hile Modu Var Mı? Ona Göre Alacağım.
Gelecek, çıktığı gün ya da sonraki gün eklenecek.Yeni çıkacak olan bölüm iosa gelecek mi gelirse ne zaman gelecek?