Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
T

TheNik054

Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Kredi
20₺
7 Ağustosta oyun patreonda yüksek seviye aboneler için aktif olacak. Bu sitede illa ki adminlerden birinde yüksek seviye abonelik vardır diye düşünüyorum. Oyunu 7 ağustosta aldılar diyelim. Çok fazla bekleyeni olduğu için muhtemelen önceliği bu bölüme verecekler. Bu yüzden benim tahminim 8 yada 9 Ağustos diye düşünüyorum. Bekli de 10 undan sonrasınada sürebilir sonuçta büyük bir bölüm. Şimdiden kolay gelsin diyeyim.

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
7 Ağustosta oyun patreonda yüksek seviye aboneler için aktif olacak. Bu sitede illa ki adminlerden birinde yüksek seviye abonelik vardır diye düşünüyorum. Oyunu 7 ağustosta aldılar diyelim. Çok fazla bekleyeni olduğu için muhtemelen önceliği bu bölüme verecekler. Bu yüzden benim tahminim 8 yada 9 Ağustos diye düşünüyorum. Bekli de 10 undan sonrasınada sürebilir sonuçta büyük bir bölüm. Şimdiden kolay gelsin diyeyim.
7 Ağustosta çıktıktan sonra 5-6 saat içinde yayınlanacak Türkçesi. Eğer çok büyük bir aksaklık olsa bile, 8 ağustosa girdiğimizin gecesi 02.00 - 04.00 civarlarına kadar çıkarmış oluruz ama o kadar uzun süreceğini de sanmıyorum.

Kekwox

Kekwox

That New Teacher Türkçe
Kredi
130₺
Umarım cake de ocean gibi sıvamaz yeni bölümde. Bu da hayal kırıklığı olursa artık top 5 listemden bu iki oyunu da çıkaracağım.

Radrin

Radrin

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
agalar kaspersky oyuna girerken engel atıyor virus diye gerçekten var mı yoksa false positive olayı olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim

T

TheNik054

Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Kredi
20₺
Umarım cake de ocean gibi sıvamaz yeni bölümde. Bu da hayal kırıklığı olursa artık top 5 listemden bu iki oyunu da çıkaracağım.
Yok ya drpinkcake baba öyle şey yapmaz. Ama cidden Ocean inanılmaz hayal kırıklığı yaratmıştı şimdi aklıma geldi. Bölümü oynadım hikaye resmen 0dı karakterler sürekli kaç kez s. yaptın bilmem şunu denedinmi falan konuşuyodu. 10dk dayanamadım sildim oyunu. İnşAllah bunda olmaz

KralKatili

KralKatili

Demon Deals Türkçe
Kredi
81₺
Yok ya drpinkcake baba öyle şey yapmaz. Ama cidden Ocean inanılmaz hayal kırıklığı yaratmıştı şimdi aklıma geldi. Bölümü oynadım hikaye resmen 0dı karakterler sürekli kaç kez s. yaptın bilmem şunu denedinmi falan konuşuyodu. 10dk dayanamadım sildim oyunu. İnşAllah bunda olmaz
Nedir Top 5

Kekwox

Kekwox

That New Teacher Türkçe
Kredi
130₺
Bir şey soracağım. Bu Mc'nin masasının üstünde duran kutunun olayı nedir ? Çözmekle hiç uğraşmadım. Hikayeye etki eden bir olay falan mı başlatıyor ? Ödül falan mı veriyor ? Mevzusu nedir tam olarak ?

B

benbirayyasim

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yeni çıkacak olan bölüm iosa gelecek mi gelirse ne zaman gelecek?

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
Üst Alt