Intertwined Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Intertwined Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.15
Dejahthoris

Dejahthoris

No More Money Türkçe
Kredi
100₺
Şu oyuna güncelleme gelmez mi be ?

Kekwox

Kekwox

That New Teacher Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
Kredi
130₺
Ne oldu bu oyuna ? Çok uzun zamandır güncelleme almıyor. Son sürüm için güncelleme sırasında mı ?

L

Leclerc..

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
The DeLuca Family Türkçe Beta
Kredi
150₺
14.bölüm çıktı 15 çıkacak sitede güncelleme olacak mı?

Caspainx

Caspainx

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
3₺
Aylardır bekliyoruz güncellenecek diye sanmam dostum .s

Kekwox

Kekwox

That New Teacher Türkçe
Kredi
130₺
kennyR Üstat bu oyuna bakamaz mısınız ? En son 2022 de güncelleme almış. Üstünden 3-4 sürüm geçmiştir. Güncele geçelim lütfen.

A

aboAlimdar

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Güncelleme var mı yok mu varsa ne zaman gelir

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Güncelleme var mı yok mu varsa ne zaman gelir
Reis bu oyuna ne zaman güncelleme gelir bu oyun baya iyiydi güzel sarıyor
kennyR Üstat bu oyuna bakamaz mısınız ? En son 2022 de güncelleme almış. Üstünden 3-4 sürüm geçmiştir. Güncele geçelim lütfen.
Güncelleme sırası belirsiz olduğu için net bir cevabı yok bunun. Fakat yakın zamanda güncelleneceğini tahmin ediyorum.

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Güncelleme istediğin her oyuna beni böyle etiketlemene gerek yok, bir faydası da yok zaten. V.I.R.T.U.E.S. bana yazdıktan sonra güncellendi, evet ama o zaman güncelleyecek oyun aradığımız kısa bir boşluk vardı, denk geldiği için sen yazdıktan sonra güncelledik. Normalde belirlediğimiz sırada ve planda oyunlar güncelleniyor, böyle her konuya yazarak güncelleme getirtemezsin yani.

Kekwox

Kekwox

That New Teacher Türkçe
Kredi
130₺
Güncelleme istediğin her oyuna beni böyle etiketlemene gerek yok, bir faydası da yok zaten. V.I.R.T.U.E.S. bana yazdıktan sonra güncellendi, evet ama o zaman güncelleyecek oyun aradığımız kısa bir boşluk vardı, denk geldiği için sen yazdıktan sonra güncelledik. Normalde belirlediğimiz sırada ve planda oyunlar güncelleniyor, böyle her konuya yazarak güncelleme getirtemezsin yani.
Şımardığımı fark etmiştim zaten :D Dediğinde haklısın. Ama en azından bilgi alırım diye yazdım.

A

asder

Kredi
0₺
Oyuna girince gerekli izin verilmedi diyor daha hesabımı girmeden ve atıyor neden

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Oyuna girince gerekli izin verilmedi diyor daha hesabımı girmeden ve atıyor neden
Android'in son sürümlerini kullanıyorsanız normal bu durum, eski oyunlarımızda sağlıklı şekilde çalışıp oyun içi ayarlarınızı ve ilerlemenizi kaydedebilmek için dosya erişimine ihtiyaç var ancak Android 13 ve 14'te dosyalara erişim kısıtlı oluyor. Bu erişim kısıtlamasını kaldırmanın birden fazla yöntemi var, bunlara internet üzerinden bakıp deneme yanılma yoluyla tek tek uygulayabilirsiniz.

Ancak biz genel olarak daha basit çözüm olduğu için Play Store üzerinden 'Clone App, Multi App-Space' gibi klonlama uygulamalarından birini indirip uygulamanın içine oyunu kurarak sorunu çözmenizi öneriyoruz.

GorkemBey

GorkemBey

Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Kredi
41₺
Özledim şu oyunuda uzun zamandır güncelleme beklıyorum

Dejahthoris

Dejahthoris

No More Money Türkçe
Kredi
100₺
Aynen öyle, efsane bir oyun. Çok ilerledi ve güncellemenin üzerinden çok zaman geçti lakin burada daha fırsatı olmadı.

ValheiNN

ValheiNN

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
En çok beklediğim oyun olabilir umarım güncelleme en yakın zamanda gelir

P

PolatUfuk

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu oyun güncelleme hak eden oyun yetkililer lütfen bu oyunu da günceller misiniz ?

Üst Alt