Son Konular
Hadi bakalımyakında güncelleneceğini düşünmekteyim![]()
Clone app yükleİzin verilmedi hatası alıyorum Ekli dosyayı görüntüle 17660
Reis bu oyuna ne zaman güncelleme gelir bu oyun baya iyiydi güzel sarıyorClone app yükle
Güncelleme var mı yok mu varsa ne zaman gelir
Reis bu oyuna ne zaman güncelleme gelir bu oyun baya iyiydi güzel sarıyor
Güncelleme sırası belirsiz olduğu için net bir cevabı yok bunun. Fakat yakın zamanda güncelleneceğini tahmin ediyorum.kennyR Üstat bu oyuna bakamaz mısınız ? En son 2022 de güncelleme almış. Üstünden 3-4 sürüm geçmiştir. Güncele geçelim lütfen.
Güncelleme istediğin her oyuna beni böyle etiketlemene gerek yok, bir faydası da yok zaten. V.I.R.T.U.E.S. bana yazdıktan sonra güncellendi, evet ama o zaman güncelleyecek oyun aradığımız kısa bir boşluk vardı, denk geldiği için sen yazdıktan sonra güncelledik. Normalde belirlediğimiz sırada ve planda oyunlar güncelleniyor, böyle her konuya yazarak güncelleme getirtemezsin yani.kennyR Üstat bu oyuna bakamaz mısınız ? En son 2022 de güncelleme almış. Üstünden 3-4 sürüm geçmiştir. Güncele geçelim lütfen.
Şımardığımı fark etmiştim zatenGüncelleme istediğin her oyuna beni böyle etiketlemene gerek yok, bir faydası da yok zaten. V.I.R.T.U.E.S. bana yazdıktan sonra güncellendi, evet ama o zaman güncelleyecek oyun aradığımız kısa bir boşluk vardı, denk geldiği için sen yazdıktan sonra güncelledik. Normalde belirlediğimiz sırada ve planda oyunlar güncelleniyor, böyle her konuya yazarak güncelleme getirtemezsin yani.
Android'in son sürümlerini kullanıyorsanız normal bu durum, eski oyunlarımızda sağlıklı şekilde çalışıp oyun içi ayarlarınızı ve ilerlemenizi kaydedebilmek için dosya erişimine ihtiyaç var ancak Android 13 ve 14'te dosyalara erişim kısıtlı oluyor. Bu erişim kısıtlamasını kaldırmanın birden fazla yöntemi var, bunlara internet üzerinden bakıp deneme yanılma yoluyla tek tek uygulayabilirsiniz.Oyuna girince gerekli izin verilmedi diyor daha hesabımı girmeden ve atıyor neden