Mackenzie
Yönetici

GENEL BAKIŞ
Benim adım MC, kısa bir süre önce ailemin evinden ayrılıp üniversitem yakınındaki bir daireye taşındım. Hayatım her şey yolunda gidiyordu, ta ki... Bir gün ailemi ziyarete gittiğimde, onlar orada değildi. Ailem, birdenbire, hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştu... Onları aramaya çalıştım, ama telefonlarına ulaşamadım. Bir süre sonra polisi aradım, bana birkaç soru sordular ve onları arayacaklarını söylediler. Onlara ne olduğunu öğrenmem lazım, belki birlikte çalıştıkları biri bir şeyler biliyordur, ya da bir arkadaşları? Çocukken onlara işlerini sorduğumda, bana bilim adamı olduklarını ve devlet için çalıştıklarını söylerlerdi, ama daha fazlasını anlatmazlardı. Ama şimdilik, kirayı ödeyecek param olmadığı için annemin eski bir arkadaşının evine taşınıyorum. O şehrin diğer tarafında yaşıyor, onu çocukluğumdan beri görmedim, büyürken kızıyla çok iyi arkadaştık. Belki de ben büyüdükten sonra annemle onun arası iyi değildi, çünkü onu çok uzun zamandır görmemiştim. Şu anda şehirde tek başına olduğu için onunla telefonda konuştum ve bir süre orada kalmamın sorun olmadığını söyledi.
Güncellenen Tarih: 07.01.2026
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.1.7
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 603 MB
Oyun Boyutu APK: 600 MB
Tahmini Oynanış Süresi: 4 - 6 Saat Civarı
Oyun Konuları
3dcg, animated, male protagonist, teasing, groping, vaginal sex, sex toys, big ass, big tits, sandbox, milf, voyeurism
RAR'dan çıkarttıktan sonra Mad Adventure oyununu çalıştırın.
Mad Adventure [MorbusGreaves] – İnceleme ve Tanıtım
Mad Adventure, bağımsız geliştirici MorbusGreaves tarafından hazırlanan, 3D grafiklere sahip, mizah ve fantastik öğelerin ön planda olduğu bir Sandbox (Açık Uçlu) yetişkin oyunudur. Sıradan görsel romanların aksine, oyuncuya harita üzerinde özgürlük tanıyan yapısı ve hikayeyi şekillendiren "Süper Güç" mekanikleriyle dikkat çeker.1. Oyunun Yapısı ve Görsellik
Oyun, Ren'Py motoru üzerinde çalışsa da görsel dili tamamen 3 Boyutlu Render teknolojisine dayanır.- Görsel Tarz: Karakter modellemeleri genellikle dolgun hatlı, estetik ve dikkat çekici bir tarzda tasarlanmıştır. Animasyonlu sahnelerle desteklenen oyun, görsel olarak canlı ve renkli bir palete sahiptir.
- Sandbox Oynanış: Mad Adventure, oyuncuyu tek bir çizgi üzerinde ilerlemeye zorlamaz. Oyuncular harita üzerinde istedikleri konuma (ev, park, şehir merkezi vb.) gidebilir, günün saatine göre farklı karakterlerle etkileşime girebilir ve hikayenin hızını kendileri belirler.
- Ton ve Atmosfer: Oyun, ağır dram veya karanlık temalar yerine; eğlenceli, mizahi ve zaman zaman absürt durum komedisine dayalı bir atmosfer sunar.
2. Konu ve Öne Çıkan Temalar
Oyunun temel dinamikleri, ana karakterin keşfettiği veya sahip olduğu Süper Güçler etrafında şekillenir. Bu güçler, ilişkileri ve olayları manipüle etmek için temel araçtır.Öne çıkan içerik başlıkları şunlardır:
- Süper Güçler (Superpowers): Ana karakter, sıradan bir insan değildir. Zamanı durdurma, zihin okuma veya ikna yeteneği gibi doğaüstü güçler, oyunun ilerleyişinde kilit rol oynar. Oyuncular bu güçleri kullanarak normalde erişilemeyecek sahneleri açar veya karakterleri etkiler.
- Yozlaştırma (Corruption): Oyunun en belirgin mekaniklerinden biridir. Karakterlerin başlangıçtaki tutumları, ana karakterin müdahaleleri ve güç kullanımıyla zamanla değişir. Ciddi veya mesafeli karakterlerin, zamanla daha itaatkar veya zevk odaklı hale gelmesi işlenir.
- Mizah (Humor): Cinsellik kadar komedi de oyunun bir parçasıdır. Karakterlerin düştüğü komik durumlar, diyaloglardaki espriler ve oyunun kendini çok ciddiye almayan yapısı, oyuncuya eğlenceli bir deneyim sunmayı amaçlar.
3. Kimlere Hitap Eder?
Bu oyun, özellikle şu tarzı seven oyuncu kitlesi için tasarlanmıştır:- Özgürlük Arayanlar: Sadece "İleri" tuşuna basıp yazı okumak istemeyen, "Nereye gideceğime ve kiminle konuşacağıma ben karar veririm" diyen Sandbox türü sevenler.
- Güç Fantezisi (Power Fantasy) Sevenler: Olayları kontrol etmeyi, süper güçler kullanarak avantaj sağlamayı ve karakterleri manipüle etmeyi seven oyuncular.
- 3D ve Dolgun Model Sevenler: Oyunun sanat tarzındaki (Görselde görülen "Big Tits/Ass" etiketlerine uygun) abartılı ve estetik 3D modellemelerden hoşlanan kitle.
- Eğlence Odaklı Oyuncular: Derin psikolojik dramlar yerine, kafa dağıtmalık, neşeli ve akıcı bir macera arayanlar.
Son düzenleme: