Mad Adventure Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Mad Adventure Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.1.7
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
madadvneturetr-min.jpg

GENEL BAKIŞ

Benim adım MC, kısa bir süre önce ailemin evinden ayrılıp üniversitem yakınındaki bir daireye taşındım. Hayatım her şey yolunda gidiyordu, ta ki... Bir gün ailemi ziyarete gittiğimde, onlar orada değildi. Ailem, birdenbire, hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştu... Onları aramaya çalıştım, ama telefonlarına ulaşamadım. Bir süre sonra polisi aradım, bana birkaç soru sordular ve onları arayacaklarını söylediler. Onlara ne olduğunu öğrenmem lazım, belki birlikte çalıştıkları biri bir şeyler biliyordur, ya da bir arkadaşları? Çocukken onlara işlerini sorduğumda, bana bilim adamı olduklarını ve devlet için çalıştıklarını söylerlerdi, ama daha fazlasını anlatmazlardı. Ama şimdilik, kirayı ödeyecek param olmadığı için annemin eski bir arkadaşının evine taşınıyorum. O şehrin diğer tarafında yaşıyor, onu çocukluğumdan beri görmedim, büyürken kızıyla çok iyi arkadaştık. Belki de ben büyüdükten sonra annemle onun arası iyi değildi, çünkü onu çok uzun zamandır görmemiştim. Şu anda şehirde tek başına olduğu için onunla telefonda konuştum ve bir süre orada kalmamın sorun olmadığını söyledi.

Güncellenen Tarih: 07.01.2026
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.1.7
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 603 MB
Oyun Boyutu APK: 600 MB
Tahmini Oynanış Süresi: 4 - 6 Saat Civarı

Oyun Konuları
3dcg, animated, male protagonist, teasing, groping, vaginal sex, sex toys, big ass, big tits, sandbox, milf, voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Mad Adventure oyununu çalıştırın.
Kimler için önerilir?

Mad Adventure [MorbusGreaves] – İnceleme ve Tanıtım​

Mad Adventure, bağımsız geliştirici MorbusGreaves tarafından hazırlanan, 3D grafiklere sahip, mizah ve fantastik öğelerin ön planda olduğu bir Sandbox (Açık Uçlu) yetişkin oyunudur. Sıradan görsel romanların aksine, oyuncuya harita üzerinde özgürlük tanıyan yapısı ve hikayeyi şekillendiren "Süper Güç" mekanikleriyle dikkat çeker.

1. Oyunun Yapısı ve Görsellik​

Oyun, Ren'Py motoru üzerinde çalışsa da görsel dili tamamen 3 Boyutlu Render teknolojisine dayanır.

• Görsel Tarz: Karakter modellemeleri genellikle dolgun hatlı, estetik ve dikkat çekici bir tarzda tasarlanmıştır. Animasyonlu sahnelerle desteklenen oyun, görsel olarak canlı ve renkli bir palete sahiptir.
  • Sandbox Oynanış: Mad Adventure, oyuncuyu tek bir çizgi üzerinde ilerlemeye zorlamaz. Oyuncular harita üzerinde istedikleri konuma (ev, park, şehir merkezi vb.) gidebilir, günün saatine göre farklı karakterlerle etkileşime girebilir ve hikayenin hızını kendileri belirler.
  • Ton ve Atmosfer: Oyun, ağır dram veya karanlık temalar yerine; eğlenceli, mizahi ve zaman zaman absürt durum komedisine dayalı bir atmosfer sunar.

2. Konu ve Öne Çıkan Temalar​

Oyunun temel dinamikleri, ana karakterin keşfettiği veya sahip olduğu Süper Güçler etrafında şekillenir. Bu güçler, ilişkileri ve olayları manipüle etmek için temel araçtır.

Öne çıkan içerik başlıkları şunlardır:

• Süper Güçler (Superpowers): Ana karakter, sıradan bir insan değildir. Zamanı durdurma, zihin okuma veya ikna yeteneği gibi doğaüstü güçler, oyunun ilerleyişinde kilit rol oynar. Oyuncular bu güçleri kullanarak normalde erişilemeyecek sahneleri açar veya karakterleri etkiler.
  • Yozlaştırma (Corruption): Oyunun en belirgin mekaniklerinden biridir. Karakterlerin başlangıçtaki tutumları, ana karakterin müdahaleleri ve güç kullanımıyla zamanla değişir. Ciddi veya mesafeli karakterlerin, zamanla daha itaatkar veya zevk odaklı hale gelmesi işlenir.
  • Mizah (Humor): Cinsellik kadar komedi de oyunun bir parçasıdır. Karakterlerin düştüğü komik durumlar, diyaloglardaki espriler ve oyunun kendini çok ciddiye almayan yapısı, oyuncuya eğlenceli bir deneyim sunmayı amaçlar.

3. Kimlere Hitap Eder?​

Bu oyun, özellikle şu tarzı seven oyuncu kitlesi için tasarlanmıştır:

• Özgürlük Arayanlar: Sadece "İleri" tuşuna basıp yazı okumak istemeyen, "Nereye gideceğime ve kiminle konuşacağıma ben karar veririm" diyen Sandbox türü sevenler.
  • Güç Fantezisi (Power Fantasy) Sevenler: Olayları kontrol etmeyi, süper güçler kullanarak avantaj sağlamayı ve karakterleri manipüle etmeyi seven oyuncular.
  • 3D ve Dolgun Model Sevenler: Oyunun sanat tarzındaki (Görselde görülen "Big Tits/Ass" etiketlerine uygun) abartılı ve estetik 3D modellemelerden hoşlanan kitle.
  • Eğlence Odaklı Oyuncular: Derin psikolojik dramlar yerine, kafa dağıtmalık, neşeli ve akıcı bir macera arayanlar.
Özetle: Mad Adventure; süper güçlerin getirdiği avantajları kullanan, mizah dozajı yüksek, oyuncuyu özgür bırakan ve görsel olarak belirli bir estetiğe odaklanmış, popüler bir 3D Sandbox oyunudur.
İNDİR

WINDOWS

PIXELDRAIN - CLOUD

ANDROID
PIXELDRAIN - CLOUD

GÖRSELLER

50-min.jpg 45-min.jpg 11-min.jpg 17a-min.jpg22-min.jpg 3-min.jpg 5-min.jpg 1-min.jpg

Son düzenleme:
C

cengx

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunun animasyonları olsun çizimleri olsun gayet beklentiyi karşılamakta sandbox türünde olmasına rağmen VN (romance) türünden bir farkı işleyiş gayet iyi denemenizi tavsiye edeceğim türden bir oyun.

Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1₺
oyunda neden tüm sex sahneleri başlayınca ekran kararıyor sadece konuşmalar gözüküyor ilk sahnede bunun hata olduğunu düşündüm ama tüm sahnelerde aynısı var sex başlayınca ekran kararmsı var bitince normale dönüyor bu neden böyle yaptınız bilmiyorum ama bu şekilde oynamanın bir mantığı yok

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
oyunda neden tüm sex sahneleri başlayınca ekran kararıyor sadece konuşmalar gözüküyor ilk sahnede bunun hata olduğunu düşündüm ama tüm sahnelerde aynısı var sex başlayınca ekran kararmsı var bitince normale dönüyor bu neden böyle yaptınız bilmiyorum ama bu şekilde oynamanın bir mantığı yok
Cihaz kaynaklı bir durum gibi, eğer başka bu hatayla karşılaşan biri çıkmazsa muhtemelen animasyonları çalıştırırken sorun yaşıyor cihazın.

boko

boko

Sex Bot 2 Türkçe
HornyCraft Türkçe
That New Teacher Türkçe
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Pale Carnations Türkçe Beta
My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Sex Note Türkçe
Gunpowder Cocktail Türkçe
Eternum Türkçe
Divine Heel Türkçe
No More Money Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Mad Adventure Türkçe
Kredi
80₺
Cihaz kaynaklı bir durum gibi, eğer başka bu hatayla karşılaşan biri çıkmazsa muhtemelen animasyonları çalıştırırken sorun yaşıyor cihazın.
Aynı sorun bende de var arkadaşın bahsettiği sorun oluyor ekran kararıyor sonra düzeliyor

boko

boko

Sex Bot 2 Türkçe
HornyCraft Türkçe
That New Teacher Türkçe
Sex Note Türkçe
Eternum Türkçe
Divine Heel Türkçe
No More Money Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Mad Adventure Türkçe
Kredi
80₺
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Düzelince bilgi verir misiniz
Windows üzerinden oyunu tekrar test ettiğimizde anlatılan problemle karşılaşmadık açıkçası, eğer Android üzerinden oynuyorsanız cihaz kaynaklı animasyonu oynatmak ve göstermekte sorun yaşıyor olabilir.

boko

boko

Sex Bot 2 Türkçe
HornyCraft Türkçe
That New Teacher Türkçe
Sex Note Türkçe
Eternum Türkçe
Divine Heel Türkçe
No More Money Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Mad Adventure Türkçe
Kredi
80₺
Windows üzerinden oyunu tekrar test ettiğimizde anlatılan problemle karşılaşmadık açıkçası, eğer Android üzerinden oynuyorsanız cihaz kaynaklı animasyonu oynatmak ve göstermekte sorun yaşıyor olabilir.
Çözümü yok o zaman 🥲

G

gvnylmz

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
40₺
Aynı problem ben de yaşıyorum. animasyonların çoğunda siyah ekranda konuşmalar geliyor sadece. PC

L

Lonewolf

Güncelleme Abonesi
Kredi
1₺
Sahnelerde siyah ekran oluyor sadece konuşmalar var bu sorunun çözümü var mı?

E

Endereal

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Devam ediyor mu siyah ekran hatası ona göre indircem

A

alihan464646

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Aslında siyah ekran hatası değil oyun daha yapım aşamasında olduğu için animasyonlar eklenmemiş eğer sahneleri tekrar izlerseniz anlarsınız zaten hata değil bilerek yapılmış bişey ilerde büyük ihtimalle eklenir oyun genel anlamda güzel özellikle kadınları ama oyun yarım kaldığını epey hissettiriyo

A

Alabandesx

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
sahneler de ki siyah ekran geçtimi beyler ona göre devam edelim oyun baya iyi ama sahneler hep siyah ekran

D

dominatrikss

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyun güzeldi. güncellemeyi yapımcı kısa yapmış. umarım sonraki güncelleme daha uzun olur. teşekkürler edminim

B

baxxx

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunda hala siyah ekran var sahnelerin sadece bitişinde ekran geldi ne zaman düzelir bilemem

Üst Alt