No Mercy Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe No Mercy Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Final
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
nomercytr-min.jpg

GENEL BAKIŞ

Aldatan ev sahibi tarafından yıkılan evlilik ve onu eski haline getirmek yerine, ev sahibinin erkeği olmak istemesi hakkında bir 3D görsel roman. Bunu nasıl başaracaksınız, daha çok üstüne mi gidecekseniz yoksa bunu normal mi karşılayacaksınız?

Paylaşılan Tarih: 17.12.2025
Sürüm: 1.03a
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 9.72 GB
Oyun Boyutu APK: 600 MB
Tahmini Oynanış Süresi: 6 - 8 Saat Arası

Oyun Konuları
3DCG, Blackmail, Cheating, Handjob, Male Domination, Milf, Oral Sex, Sexual Harassment, Male Protagonist, Vaginal Sex
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra No Mercy oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

WINDOWS
CLOUD - PIXELDRAIN

ANDROID

CLOUD - PIXELDRAIN

GÖRSELLER

ep6anttalk9-min.jpg 503055b-min.jpg 79500start14-min.jpg 70001morning24-min.jpg69060h-min.jpg 50127-min.jpg 5b0024b-min.jpg 3san00099-min.jpg

Son düzenleme:
S

sp4wn12

No Mercy Türkçe
Gunpowder Cocktail Türkçe
Isekai Bastard TR
Kredi
150₺
erişim hakkım yok diyor giriş yapamıyorum

bordom554

bordom554

HornyCraft Türkçe
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
No Mercy Türkçe
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
30₺
Animasyonlarından ötürü oynarken keyif aldığım en iyi oyundur.Oynayan bir kişinin bile pişman olacağını düşünmüyorum.

turgut1406

turgut1406

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
No Mercy Türkçe
lust sezon 4
Glamour Türkçe
Eternum Türkçe
Laura's Lustful Secrets Türkçe
Heart Problems Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
20₺
bune biçim oyun ya ulan başlangıcı güzel sonra geri kalı siyah ekran sadece konuşma yazıları var

Dr.Veba

Dr.Veba

Being a Wife Türkçe
That New Teacher Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
No Mercy Türkçe
Another Chance Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
0₺
selamlar dün oyun çalışıyordu bugun bu hatayı alıyorum oyunu sildim tekrar yükledim olmadı siteden tekrar rari indirip yükledim gene olmadı .. hata bu ..1769108087862.png

turgut1406

turgut1406

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
No Mercy Türkçe
lust sezon 4
Glamour Türkçe
Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
20₺

Ekli dosyalar

• wADBfT-WZ.png
    wADBfT-WZ.png
    372.7 KB · Görüntüleme: 48
Dr.Veba

Dr.Veba

Being a Wife Türkçe
That New Teacher Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
No Mercy Türkçe
Another Chance Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
0₺
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
selamlar dün oyun çalışıyordu bugun bu hatayı alıyorum oyunu sildim tekrar yükledim olmadı siteden tekrar rari indirip yükledim gene olmadı .. hata bu ..Ekli dosyayı görüntüle 18164
Bu internet bağlantısıyla alakalı bir durum, sunucuya bağlanıp üyelik bilgilerini teyit edemediği için girmiyor oyuna. VPN kullanmak veya açıksa 'Güvenli İnternet' filtresini kapatmak çözüm olabilir.

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
selamlar bu tür durumlar da yoksay yazısına tıkla düzelilir
Birkaç defa denk geldiğim için söylemek istedim, mesajlarının altında görsel veya yazı olan üyeler imza olarak kullanıyorlar. Eğer kendin bir görsel veya yazıyı mesajlarının altında göstermek istiyorsan aşağıya bıraktığım bağlantıdan imzanı düzenleyebilirsin.

turgut1406

turgut1406

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
No Mercy Türkçe
lust sezon 4
Glamour Türkçe
Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
20₺
B

bayjoker314

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
20₺
Kolay gelsin böyke konulu oyunlar var mı başka?

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5₺
ZeratGames adlı yapımcımızın ilk oyunu. Oyunumuz klasik bir ev hikâyesini, yanında da step-mom hikâyesini işliyor, bundan dolayı hikâye konusunda büyük bir beklenti içinde olmayın. Oyunu bazı oyuncular çok sevebilir ancak bazı oyuncular bu oyunu oynamakta zorlanabilir. Oyunun ana teması şantaj, aldatma, sexual harassment gibi şeyleri içeriyor ve bunu her oyuncu kaldıramayabilir.

Yaptığınız seçimler ve oynadığınız bazı mini oyunlar bile oyunun ilerisine ve sonlarına etki ediyor, oyunda yaptığınız seçimlere bağlı olarak dominasyon, şehvet ve gizli aşk puanları topluyorsunuz. Çoğu oyunda zorbalık gören, dövülen, kötü karakterlerin emellerine maruz kalan karakteri biz oynuyoruz ya, işte bu oyunda tam tersi, şerefsizin önde gideni bir karakteri oynuyoruz. Özellikle dominasyon rotasından giderseniz göreceğiniz bazı içerikleri mideniz kaldırmayabilir, çünkü oyun saf olarak erkek dominantlığını işliyor ve bunu her zerresiyle yapıyor.

Öte yandan aşk yolundan giderseniz daha insancıl ve daha narin içerikler, diyaloglar görüyorsunuz. Açıkçası bu yol benim çok daha hoşuma gitti. Özellikle oyunun bize seçme hakkı vermesi beğendiğim bir unsur oldu, çünkü oyunun dominantlık kısmının içerikleri pek de benlik değildi. Tabii özellikle yukarıdaki yazdığım içerikleri sevenler için oyunumuzun çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Oyundaki karakterler inanılmaz derecede başarılı ve ayrıca oyunun animasyonları muazzam derecede iyi, bunun yanında animasyon sahnelerinin efekt sesleri ve karakterlerin bu sahnelerdeki seslendirmeleri çok iyiydi. Oyundaki görselliğin yanında sahnelere özel başarılı seslendirmelerinin de olması animasyon sahnelerine gerçekçi bir hava katmıştı. Oyunda görebileceğiniz pek çok sahne var, tabii tercih ettiğin yola göre bazı sahneleri kaçırıyorsunuz, ayrıca oyunda kolay mod ve zor mod bulunuyor; bu önemli bir unsur, çünkü normal modda ekstra sahneler elde etme şansınız var.

Oyunda gördüğümüz bir tane son var, açıkçası bu son oyunu çok arada derede bir yerde bırakıyor. Daha detaylı işlenmiş bir son görmeyi beklerdim, tabii bunun yanında yaptığınız seçimlere bağlı olarak oyunun sonunda ekstra sahneler alıyorsunuz. Türünün hastaları oyunu çok sevecektir, açıkçası ben aşk rotasını oynarken keyif aldım ancak diğer rota benlik değildi. İçeriği yönünden bana hitap etmese de bence başarılı bir yapım olmuş. Oyunumuz 4-5 saat kadar sürüyor, denenebilir bir yapım olmuş.

A

Artheon.

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Çok kısa sürdü sanki neden bu kadar kısa sürdü acaba

Üst Alt