ZeratGames adlı yapımcımızın ilk oyunu. Oyunumuz klasik bir ev hikâyesini, yanında da step-mom hikâyesini işliyor, bundan dolayı hikâye konusunda büyük bir beklenti içinde olmayın. Oyunu bazı oyuncular çok sevebilir ancak bazı oyuncular bu oyunu oynamakta zorlanabilir. Oyunun ana teması şantaj, aldatma, sexual harassment gibi şeyleri içeriyor ve bunu her oyuncu kaldıramayabilir.
Yaptığınız seçimler ve oynadığınız bazı mini oyunlar bile oyunun ilerisine ve sonlarına etki ediyor, oyunda yaptığınız seçimlere bağlı olarak dominasyon, şehvet ve gizli aşk puanları topluyorsunuz. Çoğu oyunda zorbalık gören, dövülen, kötü karakterlerin emellerine maruz kalan karakteri biz oynuyoruz ya, işte bu oyunda tam tersi, şerefsizin önde gideni bir karakteri oynuyoruz. Özellikle dominasyon rotasından giderseniz göreceğiniz bazı içerikleri mideniz kaldırmayabilir, çünkü oyun saf olarak erkek dominantlığını işliyor ve bunu her zerresiyle yapıyor.
Öte yandan aşk yolundan giderseniz daha insancıl ve daha narin içerikler, diyaloglar görüyorsunuz. Açıkçası bu yol benim çok daha hoşuma gitti. Özellikle oyunun bize seçme hakkı vermesi beğendiğim bir unsur oldu, çünkü oyunun dominantlık kısmının içerikleri pek de benlik değildi. Tabii özellikle yukarıdaki yazdığım içerikleri sevenler için oyunumuzun çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.
Oyundaki karakterler inanılmaz derecede başarılı ve ayrıca oyunun animasyonları muazzam derecede iyi, bunun yanında animasyon sahnelerinin efekt sesleri ve karakterlerin bu sahnelerdeki seslendirmeleri çok iyiydi. Oyundaki görselliğin yanında sahnelere özel başarılı seslendirmelerinin de olması animasyon sahnelerine gerçekçi bir hava katmıştı. Oyunda görebileceğiniz pek çok sahne var, tabii tercih ettiğin yola göre bazı sahneleri kaçırıyorsunuz, ayrıca oyunda kolay mod ve zor mod bulunuyor; bu önemli bir unsur, çünkü normal modda ekstra sahneler elde etme şansınız var.
Oyunda gördüğümüz bir tane son var, açıkçası bu son oyunu çok arada derede bir yerde bırakıyor. Daha detaylı işlenmiş bir son görmeyi beklerdim, tabii bunun yanında yaptığınız seçimlere bağlı olarak oyunun sonunda ekstra sahneler alıyorsunuz. Türünün hastaları oyunu çok sevecektir, açıkçası ben aşk rotasını oynarken keyif aldım ancak diğer rota benlik değildi. İçeriği yönünden bana hitap etmese de bence başarılı bir yapım olmuş. Oyunumuz 4-5 saat kadar sürüyor, denenebilir bir yapım olmuş.