Summer's Gone Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Sezon 2
B

Bybadik12

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ve sonunda Ocean yayınladı, 8450 renderlı yeni sürümü.

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Editör
Kredi
430₺
Summer’s Gone’un beta sürümü forumumuzda yayınlandı.

Daha önce haber vermek isterdim ancak artık söylediğim gibi buraya yeterince zaman ayıramıyorum.

Umarım bir gün tekrar Summer’s Gone topluluğunu burada yeniden inşa ederiz. Herkese iyi oyunlar dilerim.

42326.png

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Editör
Kredi
430₺
Summer's Gone çekilişimiz var katılmayı unutmayın.

42336.jpg

D

denizhan35

Kredi
40₺
sezon 1i nasıl aktarıyoz choose manually diyince bise cıkmıyo halbuki sezon 1i oynadım

D

denizhan35

Kredi
40₺
1. sezonun sonunda, bitiş ekranında oyun sana kendisi save aldırıyor. Kendin elle almayacaksın oyunun aldırması lazım. Oyun sana save aldırdığı zaman ikinci sezon otomatik olarak o save'i algılıyor
tekrar oynadım sezon 1i 2de yine aktarım yok

H

Haylaz

Kredi
60₺
1. sezonun sonunda, bitiş ekranında oyun sana kendisi save aldırıyor. Kendin elle almayacaksın oyunun aldırması lazım. Oyun sana save aldırdığı zaman ikinci sezon otomatik olarak o save'i algılıyor
tamam oyunu kaydet dıyorum aynı sorun bende de var sonra tesekkurler ekranı cıkıyo ama 2.sezon da gozukmuyo

D

dennissuarez

Kredi
40₺
Bendede aynı sorun var, hatta gittim 1.sezonu tekrar indirip orada yine kaydettim ama ikinci sezonda çıkmıyor kayıt dosyası, moderatörlerden biri bi yardım etsin dosyalarla ilgili birşey olduğunu tahmin ediyorum

Üst Alt