Summer's Gone Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Sezon 2
D

Dogsyn

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Nami'nin ablası mevzusu hikayeyi iyice karıştırdı bence bence. Ayrıca evlenince mirası alabiliyor olması da işleri değiştirir. Boş yere bunu söylememiştir. Bu arada sasha dahil kadın karakterler arasında en güzeli sedi oldu bana göre. Şayet senin dediğin gibi 0 cinsellik olayını Nika üzerinden verirse hikayesel olarak saçma olur. O kadar elit ailenin kızı varken 0 cinsellik mevzusu en son Nika'ya gelmeli bence ama bakalım neler olacak.
Sedi mevzusu işleri karıştırıyor ama biraz da mantıklı hale getiriyor bana göre evlenirse miras mevzusu Nami'nin niye böyle olduğuna biraz yol açıyor ailesinden uzaklaşmak için en güvendiği erkeğe yani Nika'ya bağlanıyor kardeş olarak bağlanamsı gerekirken duygusal olarak bağlanıyor.Güzellik olarak Sasha hiçbir zaman en güzel kız olmadı zaten benim için SG'de zaten ama bu bölümdeki boktan tavırları yüzünden gözümde iyice düştü tamam Nika'da çok normal karakter değil de elinden gelse adamı öldürecek sebepsiz şekilde ama Sedi gerçekten çok güzel ama anakızlardan biri olacağını sanmıyorum zaten yeteri kadar anakız varken ki onlarla daha adam akıllı bir şey yaşamadık bir de Sedi girerse işin içine gelmeyen bölümler hiç gelmez hale gelir.0cinsellik mevuzusunu aslında işledi zaten 1. sezonda Nika zaten 1. sezon 0 cinsellik halindeydi temastan kaçınıyordu. 2.sezonda açık alanda öpüşmeler sevişmeler her türlü kızla kaçamaklar yapmaya şimdiden başladı bir kaç bölüm sonra da artık kimlerle grup yapar Nia'yla Camshow mu yapar görücez:ROFLMAO::ROFLMAO:.Hikaye böyle Nika'nın çevresindeki her kıza atlayacağı şekilde ilerleyecekse Koç Hill,Ayua,Maja,Ayua'nın kardeşleri,Sedi falan kim varse elden geçirse bari hikayesel olarak seriyi saldım zaten bari güzel cinsel sahneler görsek

D

dennissuarez

Kredi
40₺
Hayal kırıklığı, badikten daha çok sevdiğim tek oyundu ama artık değil, hala düzelme potansiyeli var ama zor

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
Şu Pc' de kaydı aktarmayı bilen birisi yok mu? Şuna bir çözüm bulun veya bize save dosyası verinde oynayalım 2.sezonu. Satın aldık lakin oynayamıyoruz günlerdir.
Eğer aktarım yapmana rağmen olmazsa, sezon 1'i tekrar indir ve oyunun bitimine yakın olan kayıt dosyanı aç. Sonlara doğru geldiğinde senden kayıt adı isteyecek, orada kayıt aldıktan sonra sezon 2'de o kayıt dosyan çıkar.

E

emrhnslck_

Kredi
40₺
Bende yeni sezonda beklediğimi alamadım ama bölümün son 1 saati benim için azda tatmin edici oldu.
İlk sezonda Sashanın gerçekten kilit bir rolde olacağına inanıyordum ve bence şu anda kilit bir role girdi diyebiliriz çünkü Hem Sediyi bilmesi hemde Nami ve Nikanın geçmişini bilmesi onu cidden kilit bir noktaya atıyor. Tabii ki sashanın ilk sezondaki sert aurası yok şu anda ama ben istediğimi aldım diyebilirim. Aynı anda Oceanın diğer oyunu Wiabı da oynuyorum ( aynı evrende geçiyorlar ) ve sağlam bağlantılara sahip. Teorilerime geçecek olursam Nika ve Summer flashbackinde Nikanın summerin annesine korkarak baktığını görüyoruz bu kadın acaba kim? Nika Sashaya neden Sediyi tanımadığını söylüyor ? Ama arabaya bindiğinde Namiye direkt olarak Sedi hakkında konuştuk diyor. Nikanın geçmişinde bazı şeyleri baya baya bastırdığını düşünüyorum çocukluğunda istismara bile uğramış olabilir. Cinsellik konusunda ambere dediğin hatırlayın. Ve geçirdiği ama hatırlamadığı kazayı hatırlayın. Bu kaza bence ya intihar ya da Sedi ve Nami ile direkt bağlantılı olabilir. Revera ailesi güçlü bir aileyken neden sadece Nami nojiye verildi? Zane ailesi bütün her şeyin merkezinde olabilir. Ayuanın anne ve babasının Miru ve William olduğundan artık eminim. Kitap kulübünde gördüğümüz Adrianna ise teyzesi muhtemelen. Diğer konulara geçecek olursam Zara çok iyiydi ve Nika ile aralarındaki arkadaşlığı çok seviyorum. Bella ile neredeyse sahne yoktu ilk sezon sonunda Nikadan kardeşine bahsederken ona aşık olduğunu görüyoruz ama yeni sezonda her şeyi bitirmiş gibi görünüyorlar.

Dejahthoris

Dejahthoris

No More Money Türkçe
Kredi
100₺
Arkadaşlar aktarım yapamayanlar sezon 1 i pixeldraınden değil cloud linkinden tekrar indirsin. Sanırım aynı değiller. Cloud linkinden indirdiğinizde kayıt dosyanızı görüyor. Sorun çözüldü.

D

Dogsyn

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bende yeni sezonda beklediğimi alamadım ama bölümün son 1 saati benim için azda tatmin edici oldu.
İlk sezonda Sashanın gerçekten kilit bir rolde olacağına inanıyordum ve bence şu anda kilit bir role girdi diyebiliriz çünkü Hem Sediyi bilmesi hemde Nami ve Nikanın geçmişini bilmesi onu cidden kilit bir noktaya atıyor. Tabii ki sashanın ilk sezondaki sert aurası yok şu anda ama ben istediğimi aldım diyebilirim. Aynı anda Oceanın diğer oyunu Wiabı da oynuyorum ( aynı evrende geçiyorlar ) ve sağlam bağlantılara sahip. Teorilerime geçecek olursam Nika ve Summer flashbackinde Nikanın summerin annesine korkarak baktığını görüyoruz bu kadın acaba kim? Nika Sashaya neden Sediyi tanımadığını söylüyor ? Ama arabaya bindiğinde Namiye direkt olarak Sedi hakkında konuştuk diyor. Nikanın geçmişinde bazı şeyleri baya baya bastırdığını düşünüyorum çocukluğunda istismara bile uğramış olabilir. Cinsellik konusunda ambere dediğin hatırlayın. Ve geçirdiği ama hatırlamadığı kazayı hatırlayın. Bu kaza bence ya intihar ya da Sedi ve Nami ile direkt bağlantılı olabilir. Revera ailesi güçlü bir aileyken neden sadece Nami nojiye verildi? Zane ailesi bütün her şeyin merkezinde olabilir. Ayuanın anne ve babasının Miru ve William olduğundan artık eminim. Kitap kulübünde gördüğümüz Adrianna ise teyzesi muhtemelen. Diğer konulara geçecek olursam Zara çok iyiydi ve Nika ile aralarındaki arkadaşlığı çok seviyorum. Bella ile neredeyse sahne yoktu ilk sezon sonunda Nikadan kardeşine bahsederken ona aşık olduğunu görüyoruz ama yeni sezonda her şeyi bitirmiş gibi görünüyorlar.
Nika Sashaya yalan söylemiyordu Sediyi gerçekten tanımıyordu Sasha anlattıktan sonra tanımış oldu Nami zaten Sediyi bidlği için direkt konu kapansın diye Sedi'nin adını verdi.Williamla Miru Ayuanın anne babası olmasa da büyük ihtimalle bir akrabalıkları var Adrianna da Ayuanın kardeşi teyzesi değil banyoda 3 kız kardeş konuşma yapıyorlar

B

byklas00

My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Kredi
20₺
Bu oyuında tek bir sahne bile yok hikayesi güzel o kadar tek bir sahne bile koymamışlar günlük tv dizilerinde bile daha çok sahne var

E

emrhnslck_

Kredi
40₺
Nika Sashaya yalan söylemiyordu Sediyi gerçekten tanımıyordu Sasha anlattıktan sonra tanımış oldu Nami zaten Sediyi bidlği için direkt konu kapansın diye Sedi'nin adını verdi.Williamla Miru Ayuanın anne babası olmasa da büyük ihtimalle bir akrabalıkları var Adrianna da Ayuanın kardeşi teyzesi değil banyoda 3 kız kardeş konuşma yapıyorlar
kanka bende orada bi şaşırdım ama Williamın kızlarıysa zaman çizelgesi biraz mantıksızlaşıyor o yüzden acaba teyzesi vs olabilir mi diye düşündüm. Tanımıyor dedin ama sasha ilk konusunu açınca nami ile aram bozulur falan demiyor muydu? biliyor ama bilmemezlikten geliyor gibi nasıl desem ablasının olduğunu biliyor ama kim olduğunu bilmiyor gibi geldi bana. sahneyi tekrar oynamam lazım 😂

Gürkan17

Gürkan17

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben bu sezondan hiçbir şey anlamadım, Ne ara başladım ne ara bitti. O kadar hızlıydiki. Hikayede gram ilerleme göremedim sadece karakterlerin davranışlarına güncelleme gelmiş ve bomboş o kadar çok diyolog varki bi ara aşırı sıkıldım. İnşallah insanların yorumlarını dikkate alıp 3. Bölümde güzel bir yapıt sunar.

D

Dogsyn

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
kanka bende orada bi şaşırdım ama Williamın kızlarıysa zaman çizelgesi biraz mantıksızlaşıyor o yüzden acaba teyzesi vs olabilir mi diye düşündüm. Tanımıyor dedin ama sasha ilk konusunu açınca nami ile aram bozulur falan demiyor muydu? biliyor ama bilmemezlikten geliyor gibi nasıl desem ablasının olduğunu biliyor ama kim olduğunu bilmiyor gibi geldi bana. sahneyi tekrar oynamam lazım 😂
Namiyle aram bozuluru Namiyle Sedinin arasını yapmasını istediği için diyor çok önceden bu aile konusunu açmayacakları konusunda karar vermişler zaten bu yüzden bilmiyor Sedi'nin kim olduğunu öğrendikten sonra da bu işe bulaşmayacağını Namiyle arasını bozmak istemediğini söylüyor

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
APK'daki kayıt aktarma sorunu düzeltildi. Sezon 1'i tekrar indirin ve oyunun sonuna yakın kayıt dosyanızı açın, sonra oyunun sonuna kadar ilerleyin. Zaten oyunun sonunda ilk sezonun bittiğini ve oyununuzun kaydedildiğini söyleyen text göreceksiniz. Sezon 2'ye tekrar indirdiğinizde ve tekrar oyuna girdiğinizde kayıt dosyanız görülecektir. Sezon 1'deki kayıt dosyanızın en sondan değil, en sona yakın bir kayıt dosyası olmalı ve iki Android sürümünü de tekrar indirmeniz gerekli.

L

Larso22

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Her Allah'ın bolumune kimsenin umursamadigi bombos bir kisim koyuyor bu herif, valla gina geldi yeter. Bir önceki bölüm kitap okuma kulübü, ondan önce şu uzayli oyunu kismi, la yeter kimin umrunda bunlar. Elli yilda bir bolum cikariyorsun zaten onun da çeyreği sacma sapan geçiyor hep.

Mcyi de ayanakoji gibi bir tip haline getirdi, manipüle edeyim, puan kazanayım, oyun kurayim ne la bu. Badik ile şu oyunu kiyaslayanlar var bir de, tırnağı bile etmez.

S

Skywallker

Kredi
0₺
Her Allah'ın bolumune kimsenin umursamadigi bombos bir kisim koyuyor bu herif, valla gina geldi yeter. Bir önceki bölüm kitap okuma kulübü, ondan önce şu uzayli oyunu kismi, la yeter kimin umrunda bunlar. Elli yilda bir bolum cikariyorsun zaten onun da çeyreği sacma sapan geçiyor hep.

Mcyi de ayanakoji gibi bir tip haline getirdi, manipüle edeyim, puan kazanayım, oyun kurayim ne la bu. Badik ile şu oyunu kiyaslayanlar var bir de, tırnağı bile etmez.
Katılmıyorum tam tersine SG varken badikin esamesi okunmaz
bu arada güncelleme beni de tatmin etmedi lakin uzun bir süre geçtiğinden yoksa bunu daha erken bi süre içinde yayınlansaydı kimsenin şikayet edeceğini sanmıyorum ama geçtik konu değil.sağlam bir temel atılmış ortaya işte yeni ev 4 kişi yaşıyoruz,yurt odaları , nickin Dairesi tanıtıldı daha belki de bir çok yer göreceğiz daha yeni yeni partiler başlıcak çok daha fazla yan hikaye var bu seri de normal de baktığında nikanın hikayesi basit bir hikaye bunu bize geçirdiği işin hissetirdi beğenildi haliyle bunun dışında nikanın yan hikayaleri de açılıyor yavaştan naminin de bir ön izlenimini verdi hikaye olarak daha uzun ve geniş yelpazeye sahip bu oyun çoğunun ayrı bir hikayesi var çok daha geniş evren artı olarak bu oyun daha 2. Sezona daha yeni başladı badike gelirsek aman aman bir hikaye yok üniversite ortamı sahneler partiler derken zaten bu sektörün çoğu oyuncu için olayı sahneler olduğu için ekstra uğraşılmasına gerek yok daha yeni 3. Sezonun sonunda hikayeye giriyor zaten 4 sezon olcak badik ne kaldı ki adam şuana kadar uğraşmamış ki hikaye de niye uğraşsın parti ver sahne ver muazzam güncelleme olur zaten badik basit sıradanlığın ötesin de bir seri maalesef SG çok çok daha iyi bir evrene sahip karakterleri yeter bile badike artar bile açıkçası 2. Sezona SG`nin dediğim gibi tatmin etmedi çok uzun bir zaman aldı çünkü aslında render sayısına göre okey bir süre 8450 renderdrn bahsediyoruz ama bunla ilgilenmiyoruz o pişirir biz yeriz yanı sıra en beğenmediğim olay neden böylesine çıplaklığı göz önünde bulundurması bunu anlamadım sanki arada kimsenin bilmediği oynamadığı bir bölüm ve ya sezon varmış gibi hissetirdi bir boşluk sezdim heralde sahne isteyen tayfaya inat yaptığını düşünmek istiyorum alın size bir iki göğüs beni rahat bırakın ben işime devam edeyim gibi başka açıklama bulamadım bulmak istemiyorum da ev sahnesi dediğin gibi aşırı boş konuşmalar geçti bir an bitmeyecek sandım skip atcaktım ama saygımdan geçmedim sağolsun zaram kurtardı o kısmı bu bölümler de çok ön plandaydı çoğu karakteri arka planda bıraktı bundan rahatsız olmadım 😀 işte her şey bir yana daha bu oyunda yüzde yüz bundan sonraki bölümde ilerlemeler başlayacak
ben gözüm kapalı derim ki bu oyun badiğin şuan ki partiler sahneler örgüsüne gelirse ortada pek karşılaştırma işinin kalacağını düşünmüyorum bu oyun daha çok sıcak

D

Dogsyn

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Katılmıyorum tam tersine SG varken badikin esamesi okunmaz
bu arada güncelleme beni de tatmin etmedi lakin uzun bir süre geçtiğinden yoksa bunu daha erken bi süre içinde yayınlansaydı kimsenin şikayet edeceğini sanmıyorum ama geçtik konu değil.sağlam bir temel atılmış ortaya işte yeni ev 4 kişi yaşıyoruz,yurt odaları , nickin Dairesi tanıtıldı daha belki de bir çok yer göreceğiz daha yeni yeni partiler başlıcak çok daha fazla yan hikaye var bu seri de normal de baktığında nikanın hikayesi basit bir hikaye bunu bize geçirdiği işin hissetirdi beğenildi haliyle bunun dışında nikanın yan hikayaleri de açılıyor yavaştan naminin de bir ön izlenimini verdi hikaye olarak daha uzun ve geniş yelpazeye sahip bu oyun çoğunun ayrı bir hikayesi var çok daha geniş evren artı olarak bu oyun daha 2. Sezona daha yeni başladı badike gelirsek aman aman bir hikaye yok üniversite ortamı sahneler partiler derken zaten bu sektörün çoğu oyuncu için olayı sahneler olduğu için ekstra uğraşılmasına gerek yok daha yeni 3. Sezonun sonunda hikayeye giriyor zaten 4 sezon olcak badik ne kaldı ki adam şuana kadar uğraşmamış ki hikaye de niye uğraşsın parti ver sahne ver muazzam güncelleme olur zaten badik basit sıradanlığın ötesin de bir seri maalesef SG çok çok daha iyi bir evrene sahip karakterleri yeter bile badike artar bile açıkçası 2. Sezona SG`nin dediğim gibi tatmin etmedi çok uzun bir zaman aldı çünkü aslında render sayısına göre okey bir süre 8450 renderdrn bahsediyoruz ama bunla ilgilenmiyoruz o pişirir biz yeriz yanı sıra en beğenmediğim olay neden böylesine çıplaklığı göz önünde bulundurması bunu anlamadım sanki arada kimsenin bilmediği oynamadığı bir bölüm ve ya sezon varmış gibi hissetirdi bir boşluk sezdim heralde sahne isteyen tayfaya inat yaptığını düşünmek istiyorum alın size bir iki göğüs beni rahat bırakın ben işime devam edeyim gibi başka açıklama bulamadım bulmak istemiyorum da ev sahnesi dediğin gibi aşırı boş konuşmalar geçti bir an bitmeyecek sandım skip atcaktım ama saygımdan geçmedim sağolsun zaram kurtardı o kısmı bu bölümler de çok ön plandaydı çoğu karakteri arka planda bıraktı bundan rahatsız olmadım 😀 işte her şey bir yana daha bu oyunda yüzde yüz bundan sonraki bölümde ilerlemeler başlayacak
ben gözüm kapalı derim ki bu oyun badiğin şuan ki partiler sahneler örgüsüne gelirse ortada pek karşılaştırma işinin kalacağını düşünmüyorum bu oyun daha çok sıcak
Yani zevkler ve renkler tartışılmaz denir ama şu bölümden sonra SG'yi BADIK'in yanına yaklaştırmam evet BADIK'te çok sağlam bir hikaye yok ama adam basit hikayeyi adamlara sıkmadan güzelce veriyor.SG'ye geldiğimizde Ocean daha kendi ne yaptığını bilmiyor 8450 renderlik bölümde sadece 3gün geçti bölümün yarısı boş renderler ve olaylarla dolu zaman olgusu kaydı günler birbirini tutmuyor ortaya bir sürü karakter ve hikaye atıyor ama hiçbiri yarım bile demeyecem çeyrek bile görünmedi.Önizlemelerde render yayınlayıp sonra kafasıan göre sahneyi kaldırıyor ve bunu 2 yılda yapıyor senin dediğinin aksine bu bölümü(ki dediğine göre 1 bölüm değil bu yayınladığı 3 bölüm birden)2 yılda değil de 1 yıl gibi bir süreyle yapmış olsa acele geldi falan diyip millet göz ardı ederdi.Evet Drpinkcake'de 1 yıl hatta daha uzun sürede bölüm çıkarıyor ama bölümde saçmalamıyor bütün ana karakterlere yer veriyor ve hikaye ilerliyor.Ocean 8450 render var ama animasyon neredeyse hiç yok bu işin içine animasyon da eklenirse bu adam bu oyunu değil 2. sezonu bile bitiremez (10-11 bölüm olacakmış 2. sezon).Evet hala SG'yi seviyorum ve umudum var ama bunun gibi bir bölüm daha yaparsa(kastettiğim karakterleri değiştirmesi değil buna okeyim belli ki artık kafasında bir plan var kızların bir anda çok rahat olması içime sinmese de gene de okey diyelim kastettiğim hiç bir öenmi olmadığı halde 2000 küsürden fazla renderı boşa harcaması) oyundan artık hiç ümidim kalmayacak

S

Skywallker

Kredi
0₺
Yani zevkler ve renkler tartışılmaz denir ama şu bölümden sonra SG'yi BADIK'in yanına yaklaştırmam evet BADIK'te çok sağlam bir hikaye yok ama adam basit hikayeyi adamlara sıkmadan güzelce veriyor.SG'ye geldiğimizde Ocean daha kendi ne yaptığını bilmiyor 8450 renderlik bölümde sadece 3gün geçti bölümün yarısı boş renderler ve olaylarla dolu zaman olgusu kaydı günler birbirini tutmuyor ortaya bir sürü karakter ve hikaye atıyor ama hiçbiri yarım bile demeyecem çeyrek bile görünmedi.Önizlemelerde render yayınlayıp sonra kafasıan göre sahneyi kaldırıyor ve bunu 2 yılda yapıyor senin dediğinin aksine bu bölümü(ki dediğine göre 1 bölüm değil bu yayınladığı 3 bölüm birden)2 yılda değil de 1 yıl gibi bir süreyle yapmış olsa acele geldi falan diyip millet göz ardı ederdi.Evet Drpinkcake'de 1 yıl hatta daha uzun sürede bölüm çıkarıyor ama bölümde saçmalamıyor bütün ana karakterlere yer veriyor ve hikaye ilerliyor.Ocean 8450 render var ama animasyon neredeyse hiç yok bu işin içine animasyon da eklenirse bu adam bu oyunu değil 2. sezonu bile bitiremez (10-11 bölüm olacakmış 2. sezon).Evet hala SG'yi seviyorum ve umudum var ama bunun gibi bir bölüm daha yaparsa(kastettiğim karakterleri değiştirmesi değil buna okeyim belli ki artık kafasında bir plan var kızların bir anda çok rahat olması içime sinmese de gene de okey diyelim kastettiğim hiç bir öenmi olmadığı halde 2000 küsürden fazla renderı boşa harcaması) oyundan artık hiç ümidim kalmayacak
Zevkler renkler tartışılır konuşulur özellikle bu sektörde her ortamda konuşamıyoruz 😀 işte tam bundan bahsediyorum badik sıkmadan güzel şeyler pişirip hayranlarına oyunu verebilir çünkü aradaki render görsel kalitesi inanılmaz çok yüksek bir fark var yanı sıra Nikanın travması, ilişkiler, gizemler daha katmanlı. Sürükleyici lik bir araya girince SG yi oluşturuyor tam da oyunun ana teması iyileşme ve duygusal katmanlar üzerine kurulu bunu aceleye getirirsen SG olmaz zaten ama bizi oyuncularını bozabilir ben bu arada ilk oynadığımda sıfırdan başladım kayıdı görmüyordu aşırı hayal kırıklığına uğradım yabancı foruma 1 sayfa dolu sövdüm kayıt işini oturtunca daha çok içime sindi tabi fazla bir şey değişmedi ama daha farklı konuşmalar görmediğim sahneleri gördüm eee yine de iyiymiş diyebildim çok daha fazlasını her zaman bu seriden bekliyorum iyiyse çok daha iyisi olmak zorunda çok iyiyse daha iyi olması lazım ilk sezonda bunu pasladı bize ocean bunu kaldırabilir mi benim umudum hem var hem yok çünkü 2. Sezon sonuna doğru yavaştan karanlığa o bizim bildiğimiz SG ye döner gibi oldu işte tam olarak aradığımız buydu keşke onun devamı olsaydı bir kısa bölüm kadar daha ama eminim ki bundan sonra ki bölüm beklediğimizi alırız onun sinyallerini verdi ben bu sezon diğer oyunu wıabı oynamış gibi oldum ikisi de aynı evrende geçtiği için etkisinde kalmış olabilir dicem çakıştırmayı bu kadar beklemiyordum umarım wıab çalışmasını durdurur SG ye odaklanır bu net ikisini birden yapamıyor beceremiyor hayranları masadan kalkınca anlayacak bu durumu egolu diyorlar kendisine birisi dc den güncellemeler geç geliyor diyince engellemiş bence eleştiri kaldırması lazım kimse her avn ye böyle satır satır inceleme yazmıyor bir de bu sezon 18 animasyon var animasyonlar gerçekten çok kaliteli ama banyo animasyonu tuvalet animasyonu gereklimiydi bilmiyorum 😀 oynamadıysan greyvale vilary öneririm mesela daha yenilikçi görsel ve animasyonlara sahip bence o bile badikten daha iyi olacak ön izlenim bırakmak güzel bir şey SG de işte bu yüzden bu işin duayeni bunu kalıcı kılmak da oceanın elinde sahneyi kaldırıyor ama daha iyisini veriyor ilk sezonun görsel kalite ve sonuncuyla çok yoğun fark var badikten bunu gözle görülür bir fark göremedik ama en büyük kitle sende var sen yapmalısın

Son düzenleme:
E

emrhnslck_

Kredi
40₺
Oyunun ilk sezonunu buradan 2-3 kez bitirdim. Şimdi başka bir platformdan bir daha başladım ama baya farklı sahneler var Bella ile eve girme sahnesi değişmiş mesela daha ilk bölümü bitirdim denemez ama baya sahne değişik. Hangisi gerçek sürüm acaba bilginiz olur mu?

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Oyunun ilk sezonunu buradan 2-3 kez bitirdim. Şimdi başka bir platformdan bir daha başladım ama baya farklı sahneler var Bella ile eve girme sahnesi değişmiş mesela daha ilk bölümü bitirdim denemez ama baya sahne değişik. Hangisi gerçek sürüm acaba bilginiz olur mu?
Yanlış hatırlamıyorsam biz oyunun steam sürümüne güncellemedik. Bundan dolayı başka platform dediğiniz steam ise farklılık olması normal ama yapımcının kendi paylaşmış olduğu sürümü paylaştık sezon 1 olarak. Sezon 2 de yeni çıktı zaten o da son sürümünde.

D

Dogsyn

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Zevkler renkler tartışılır konuşulur özellikle bu sektörde her ortamda konuşamıyoruz 😀 işte tam bundan bahsediyorum badik sıkmadan güzel şeyler pişirip hayranlarına oyunu verebilir çünkü aradaki render görsel kalitesi inanılmaz çok yüksek bir fark var yanı sıra Nikanın travması, ilişkiler, gizemler daha katmanlı. Sürükleyici lik bir araya girince SG yi oluşturuyor tam da oyunun ana teması iyileşme ve duygusal katmanlar üzerine kurulu bunu aceleye getirirsen SG olmaz zaten ama bizi oyuncularını bozabilir ben bu arada ilk oynadığımda sıfırdan başladım kayıdı görmüyordu aşırı hayal kırıklığına uğradım yabancı foruma 1 sayfa dolu sövdüm kayıt işini oturtunca daha çok içime sindi tabi fazla bir şey değişmedi ama daha farklı konuşmalar görmediğim sahneleri gördüm eee yine de iyiymiş diyebildim çok daha fazlasını her zaman bu seriden bekliyorum iyiyse çok daha iyisi olmak zorunda çok iyiyse daha iyi olması lazım ilk sezonda bunu pasladı bize ocean bunu kaldırabilir mi benim umudum hem var hem yok çünkü 2. Sezon sonuna doğru yavaştan karanlığa o bizim bildiğimiz SG ye döner gibi oldu işte tam olarak aradığımız buydu keşke onun devamı olsaydı bir kısa bölüm kadar daha ama eminim ki bundan sonra ki bölüm beklediğimizi alırız onun sinyallerini verdi ben bu sezon diğer oyunu wıabı oynamış gibi oldum ikisi de aynı evrende geçtiği için etkisinde kalmış olabilir dicem çakıştırmayı bu kadar beklemiyordum umarım wıab çalışmasını durdurur SG ye odaklanır bu net ikisini birden yapamıyor beceremiyor hayranları masadan kalkınca anlayacak bu durumu egolu diyorlar kendisine birisi dc den güncellemeler geç geliyor diyince engellemiş bence eleştiri kaldırması lazım kimse her avn ye böyle satır satır inceleme yazmıyor bir de bu sezon 18 animasyon var animasyonlar gerçekten çok kaliteli ama banyo animasyonu tuvalet animasyonu gereklimiydi bilmiyorum 😀 oynamadıysan greyvale vilary öneririm mesela daha yenilikçi görsel ve animasyonlara sahip bence o bile badikten daha iyi olacak ön izlenim bırakmak güzel bir şey SG de işte bu yüzden bu işin duayeni bunu kalıcı kılmak da oceanın elinde sahneyi kaldırıyor ama daha iyisini veriyor ilk sezonun görsel kalite ve sonuncuyla çok yoğun fark var badikten bunu gözle görülür bir fark göremedik ama en büyük kitle sende var sen yapmalısın
Badikle Sg arasında o kadar büyük bir görsel kalitesi olduğunu düşünmüyorum evet daha kaliteli ama maksimum 2 tık yüksektir Badik gerektiği kadar kaliteli yapıyor ben de bundan bahsediyorum zaten gerekeni yapmıyor Ocean ve sonra da eline yüzüne bulaştırıyor.Mesela summertime saga 2d bir oyun görsel olarak acayip kaliteli değil hikaye olarak normal bir hikayesi var ama güzel bir oyun çünkü oyun en başında sana sunmayı söylediği şöyleri sunuyor.Sg'de o yok vadettiği şeyleri sunmayı bırak yeni şeyler vadediyor onu da bekliyoruz,oyunda her kız güzel hatta çok güzel yan karakterleri geçtim öyle sıradan karakterler de öyle mesela
Ayua'nın kardeşini gördük banyo sahnesinde şakasız şuan bana göre Sg'deki en güzel kız ve gördükten sonra umarım en azından yan kızlardan biri olur diye düşündüm,oyunu oynayan çoğu kişi de benim gibi düşünmüştür.Bu iyi bir şey gibi duruyor demi ama değil çünkü beklenti yaratıyor ve sonrasında da beklenti karşılanmayınca oyunun kalitesi düşüyor.
.Sadece beklentiyle de alakalı değil biraz gerçekçilik açısından çirkin ya da ortalama bir kadın koy sadece kadın da değil çirkin erkek de yok neredeyse tek gördüğümüz çirkin erkek Milaya zorbalık eden ki o da çirkin sayılmaz sadece kilolu.Üstüne görüntü kalitesi 4-5. bölümlerin yanında sönük kalıyor onu da geriye götürmüş adam nasıl başardıysa belki betadan çıktıntan sonra düzelir bakıcaz.
Nika'nın travmasına gelince bu bölüm 1-2 sahne dışında yok gibi takıldı onu hissetirmedi eyvallah iyileşiyor olabilir de ne kadar sürede 10 gün bile olmadı bu çocuk okula başlayıp terapiye başlayalı bir anda sarılmaya karşı olan çocuk toplum içinde sevişmeye başlayıp kızların iç çamaşırını istemeye başladı.Aynı 2 yıl boyunca dışarı çıkmayan çocuğun 10 günde vücut yapması gibi oldu(bunu göz ardı ediyoruz çünkü hikayeden bağımsız oyunu iyileştirmek için yapıyor)ama travmasını bir anda ben adult oyun yapıyorum artık çocuk bir şeyler yapsın diye oldu bittiye getirmesi çok saçma
.Sahne kaldırmasına gelirsek bunu 1 değil 2-3 önizlemede yaptı ve daha iyisini falan de vermedi Ayua'nın Sashayla güreştiği sahne hikaye için gayet önemli duruyor banyo sahnesi ve kate sahnesinden anladığımız üzere.Önemsiz olsa da Ayua'nın Nika'nın kucağına oturduğu sahne mesela bunu önizlemelerde verip gene beklenti yaratıp kaldırması da yanlış ben Ayua sahnesi göürmek istedim mesela o sahneyi niye görmedim diye 2-3 farklı yol daha oynadım ben mi kaçırdım diye ama gel gör ki yok kafasıan göre kaldırmış adam onun yerine İlk yardım sahnesi saçma bir futbol izleme sahnesi Miriam'ın jakuzide yüzme sahnesi falan vardı.(komiklik için olan sahneleri saymadım bile onlar komedi unusuru olsun diye eklenmiş diye kabul edilebilir)ama en başta bu 3 sahne olmadan sadece 1-2 diyolagla böyle olayların yaşandığını gösterecek şekilde vurgulanıp geçielbilirdi.
Animasyon kısmına gelince 3 bölümlük bir bölümde 18 animasyon ki yarısı gereksiz şaka gibi o beğenmediğin Badikte 1 bölümde 100 küsür animasyon oluyor.Daha önce Summertime saga da verdiğim örnek gibi adam Badikte oyunun başında vermek istediği veriyor uçuk bir şey yapmasına gerek kalmıyor yapabileceği şeyleri beklentiye sokuyor ve bunun üstesinden geliyor ve kendini de geliştiriyor 1. sezonda göre 3. sezonda ki görseller arasında bayağı bir fark var ha yok mu Badik'in kötü yanları onu da saysam bitiremem ama ben hiç Badik'in yeni bölümünü oynarken bitsin artık dediğim olmamıştı.SG'nin bu bölümünde oldu
Açık ilişki muhabbetleri Nika'nın durumu Vanessa'nın Milayla 3 lü yapmak için bizden izin istemesi ki izin vermek gibi bir seçenek de var.Ulan dedim cuckold oyuna mı düştüm ne oldu (ben oynarken ya da herhangi bir film izlerken kitap okurken falan anakarakterin yerine kendimi koyarak yapıyorum bu işi)eğer oyunun SG olduğunu bilmesem kapatır bitirmezdim o kadar irite oldum dedim bu muhabbetler ileride Nika'nın rahatça birden fazla kızla birlikte olması ve harem rotası için falan var ne kadar rahatsız edici olsa da bu bölümlük sabret ki bölümün içinde kızın biri Bellayla dalga geçiyordu cuckqueen (türkçeye düzgün çevirisi nasıl olur bilmiyorum ben oyunu ingilizce oynadım)misin sen diye çok komikti ama gene aşırı saçmaydı bize en başında verdikleri Bella olacak gider Nikaya dalardı o sahnede hatta böyle bir şey yaşanmasına izin vermezdi de neyse
sıkılma konusu açılmışken hazır bahsettiğin oyuna da değineyim oyunu biliyorum oynadım hatta The grey Dream diye başka oyunu da var aynı yapımcının evet oyunlar görsel olarak çok güzel ama dediğim gibi oyunu oynarken bazı sahnelerde sıkılıyorum oyunun sürükleyiciğili gidiyor ha sonrasında geri gelebiliyor ama gene de o sürükleyicilik oyunun kalitesi hakkında çok şey söylüyor.Greyvale Rivalry henüz kısa bir oyun daha net bir şey denmez ama oyunun başlangıcı biraz falso benim için bir anda bir partinin içine dalıp ordan oraya oda oda gezme işi ulan dur bir oyuna yeni başladık oldum ha oyunlar kötü değil kötü demeye çalışmıyorum ama güzel görsellerle iş bitmiyor mesela Benim favori oyunlarımdan biri Artemis ortalamın bir tık üstü görüntü kalitesi var animasyonlar açısından eksiği çok fazla ama oyun çok iyi hikayesi karakterleri komedisi falan oyunu tekrar oynasam bile sıkılmıyorum.WİAB konusuna gelince ilk başlarda ben de bıraksın SG bittikten sonra devam etsin diyordum ama WİAB şuan SG'den çok daha tutarlı ilerliyor görsel kalite desen zaten aynı üstüne bu bölüm anladık ki SG'yi de WİAB'ın üstüne inşa ediyor(ki bence çok büyük hata yapıyor 2 oyunu da kısıtlıyor bu bölümdeki saçmalıkların çoğunun bu yüzden olduğunu düşünüyorum).Böyle bir karar verdiyse WİAB'a devam etmeli ki hatta daha öncelik vermeli ki oranın hikayesi tam otursun ki SG'de hata yapmasın,yapması gereken çalışan almak render işinde iyi olan birini belki de bir kaç kişiyi alması gerek (para sıkıntı olur başta ama bölümleri düzenli olarak yayınlarsa eminim ki şimdikinden daha çok kazanır birilerine para verdiği halde)ve bunun dışında bir kişiden de zaman kavramını hikaye ilerleyişinin mantığı konusunda yardım alsa iyi olur çünkü ben yanlış anladıysam bu bölümde 1 haftayı 8 gün varmış gibi yaşadık eğer ben yanlış anlamdıysam ya da diyologlarda bir yanlışlık yoksa.Neyse Böyle hep olumsuzluklardan bahsedince SG'yi sevmiyorum ya da beğenmiyorum gibi gelebilir ama durum öyle değil aslında hala seviyorum beğeniyorum güzel oyun ama Ocean oyunu kendi kendine kötü hale getiriyor Top 3 oyunumdan biri diyeceğim oyun şu an bu 1-3 bölümü yüzünden top3ümden çıktı çok bekletmeden yeni bölümü yayınlayıp işleri geri rayına oturtur umarım ne diyelim

E

emrhnslck_

Kredi
40₺
Yanlış hatırlamıyorsam biz oyunun steam sürümüne güncellemedik. Bundan dolayı başka platform dediğiniz steam ise farklılık olması normal ama yapımcının kendi paylaşmış olduğu sürümü paylaştık sezon 1 olarak. Sezon 2 de yeni çıktı zaten o da son sürümünde.
Peki teşekkürler.

Üst Alt