S
Skywallker
öncellikle zaten dediğin bir çok kişiye zaten katılıyorum katılmayan varsa oceancıdır haindir zaten ama şöyleki baştan başlıyorum ben grafik renk tonlaması animasyonlar ışıklandırma konusunda hala hem fikirim çok büyük bir fark var bu böyle bir iki tık demekle bitcek bir şey değil maalesef ama işte senin de dediğin Renderler boşa gittiği zaman bunun bir önemi yok haklısın sts muhabbetini anlamadım o oyunda bir zahmet başında bize sunduğu şeyleri sunsun zaten kaldı ki 2d oyun çok da uzun bir oyun işleniş tarzı çok farklı sana sunacağı şeyler zaten belli bir filmin sonunu bilmen gibi harem dersin düdükleme dersin ismine ne derseniz diyin orada ki amaç belli zaten tam bir oyun kimliği veriyor aslında bir yandan ben seviyorum bu arada hiç bitiremedim ama çok oynadım SG de oceanın bize sunduğu şeyler birinci sezon için diyorum ne bilim 2. Sezonda bir amber görüşmesi beklerdim ki bu oldu da ama yarım kaldı gibi bir şey oldu bunu eleştiriyoruz çoğumuz zaten bir daha ki bölüm olacak ama neden renderler boşa geçmiş oluyor can sıkıcı bi durum bir yandan bakınca 1. Sezon giriş olduğunu düşünürsek ki öyle zaten 2. Sezon ilk 3 bölümüde aynı şeyleri sunmak dışında eksikliğini de hissetirdi zaten bir şeyler eksik diyorum ya bir bölüm kimsenin oynamadığı bir bölüm varmış gibi hatta bölümler bile olabilir ama yine de bir yandan bu üçlemenin başka bir temel olduğunu unutmamak gerekiyor bir başka bir şey ayuanın kız kardeşi dediğin gibi gerçekten güzel mesela naminin lavabonun yanında konuştuğu piliç de fenaydı max de öyle insan bunları görünce bir şeyler bekliyor tabi daha fazla görmek istiyor insanlar ama bunun için henüz çok erken bu oyun kronolojik bir sıralamaya doğru devam ediyor bu üçleme de bir daha ki bölüm neler olacağını bir yandan sunuyor bunu hep yapıyor aslında ama sadece o sıralama ile devam ettiği için kısıtlıyor kendini aslında nikanın travmasında haklısın zaten bu konu uzatmak olmaz haklısın işte sadece bahsettiğim gibi sezonun sonlarına doğru hissettirdi bir alt konuda bahsettiğin beğenmediğin badik detayına girmek istiyorum beğenmemekten ziyada öyle bir şey demedim badik artık bir potansiyelini oluşturdu istediği kadar animasyon koysun ben eleştiriyorum diye sevmiyorum diye anlamayın ben SG yide eleştirdim badik kaldı ki avn sektörünün öncülerinden o animasyonlarda yapılsın ya olmak zorunda çünkü partisi sex sahnesi mini animasyonlar zaten bu oyun bundan geçiyor bir saat içinde yüzlerce animasyon görüyorsun o zaten daz ile üretim yapıyor kaldı ki belki şuan değil ama SG 2. Bittiğinde çok daha az animasyon olacak ama aynı eşitlikte hatta daha ağır basacak üretim çılgınlığı mı kalite şöleni mi gibi bir durum ortada olur sahne kaldırma olayında bahsettiğin ayua sasha güreşi ben gördüm ama ondan mı bahsediyorsun bilmiyorum ayuanın nikakın kucağina oturduğu previewi gördüm ama ama ordaki ön gösterimler 2. Sezonun tümününden oluşabiliyor hatta steam de bu sezon olmayan previewler bulunuyor belki de beta sürecinde olduğu içindir bilmiyorum ama evet haklısın öyle bile olsa beklenti oluşturuyor bir diğer son konu vanessanın üçlü muhabbeti konusu ben önceki mesajımda yazmıştım sıfırdan başlayınca evet öyle bir saçma bir şey ortaya çıkmıştı lakin kayıt işini halledince nika karşı çıkıyor sevgilim diye koruyor milayı sen sıfırdan mı oynadın acaba bundan ziyade ama önceden de bahsettiğim gibi mila rotasındayken mesela zara jakuzide çıplak yanımdayken o zaman mila tepki vermemişti aynı zamanda namininde rotasındayken o bir yüz ifadesi takınmıştı ama evet çok farklı şeyler var ev tanıtım sahnesinde sıfırdan başladığımda zara kucağima oturduğu zaman mila sıfır tepkiyken kayıdı alınca üzgün bakış atıyor seçenekler gerçekten çok büyük fark yaratıyor ben bazılarının bu kısımları oynamadığınıda gördüm çelişkiler var ama beta sürecinden çıkınca bir daha oynayalım netleşir wıab muhabbeti beni aşırı yoruyor o oyunda güzel ama bir etki bırakmıyor çok fazla çakışacak iki oyunda ben şahsen çoğu kullanıcı gibi SG den devam etmesi yönündeyim ona kalmış artık ne diyelim eleştirilere bakmıyor görmezden geliyor sadece şunu biliyorum ki az mantık kullanıldığı zaman SGnin bu üçlemesini giriş olarak diğer bölümlerde gelişmeye gireceği çok bariz
Son düzenleme: