Son Konular
Güncelleme gelse dahi onceden bilgilendirme gibi bir politikamız yok. Aradaki farkın arttığını biliyoruz muhtemelen yakın bir zamanda tekrar güncellenecektir.Mackenzie bir cevap bekliyoruz kardeşim ne kadar zor olabilir cevap vermek?
İndirme bağlantısındaki oyun dosyası ve uygulamasını indirip aynı klasörün içinde çalıştırmanız gerekiyor yalnızca, açılan pencereye üyelik bilgilerinizle giriş yapıp oyunu oynayabilirsiniz.pc kurulumu nasıl yapabiliriz yardımcı olurmusunuz
Bu bir hata değil, her hesaba yalnızca bir mobil cihaz ve bir bilgisayardan bağlanıp giriş yapılabiliyor. Eğer istersen bir sefere mahsus hesabındaki cihazları kaldırıp sıfırlayabiliriz.Maksimum cihaz sınırı hatası alan varmı ve cözümünü bilen varmı
Hatayı bildirdiğiniz için teşekkürler hata düzeltilecek.Sapel görevini yapmak için odadan anahtar almanı istiyor odaya girdiğimde bu hatayı veriyor güncellemeden önce hata vermiyordu
Düzeltiğinde haberdar ederseniz sevinirim teşekkürlerHatayı bildirdiğiniz için teşekkürler hata düzeltilecek.
Save dosyasınızı özelden atabilir misiniz?Düzeltiğinde haberdar ederseniz sevinirim teşekkürler
Aynı hata bende de var bir kaç yerde yapıyorEkli dosyayı görüntüle 17902
şöyle bir hata veriyor kalıyorum hiç bir şey yapılmıyor
Düzeltilecek.hata verdi devamda edemiyorum bi yardım lazım
Ekli dosyayı görüntüle 17914
Hatadan haberdarız düzeltiyoruz şu anda.Merhaba Android de oyun başlarında rahibe nin odasına girdiğimde bu şekilde hata veriyor. Düzeltebilen varmı