Son Konular
Tuvalette para kazanıyorsun ama o da bir görevden sonra açılıyor.para nasıl kazanılıyor görevlerden hiç para kazanamadım![]()
Hayır.bu oyun etkinliğin içine dahil edildi mi acaba
Öğlen saatlerinde giriş sisteminden kaynaklı geçici bir sorun vardı, şu anda herhangi bir problem olmaması lazım.oyuna dün giriş yapabiliyordum bugün yapamıyorum. symphony of the serpent ve bu oyunda aoc giriş ekranında kullanıcı adı veya şifre yanlış yazıyor
Ancak final verdiği zaman açılma ihtimalini konuşabiliriz, oyun motorundan kaynaklı olarak hem çevirisi hem de teknik tarafıyla Türkçe yayınlanması kolay bir oyun değil.oyun ne zaman herkese açılır
Yanlış hatırlamıyorsam bu oyunda mesajlar geriye alınamıyordu. Bu oyunun yapımcısının almış olduğu bir karar oluyor genelde bizlik bir durum yok maalesef.oyunda geri alma yok mu diyaloğları
Bu rota platform yönergelerine uymak için düzenlenmiştir hatasından dolayı hiç bir şey anlayamıyorum satın almayın oyunu 500 tl çöp oldu tavsiye etmiyorum
alıntıladığım mesajdaki işlemleri yapın keyfinize bakın.Sezon 1 Remake (redux) oyununda bütün sahneler ya kapalı ya da platforma uygun olarak hazırlanmıştır uyarısı almamak ve sahneleri görmek için,
NOT: Zip dosyasını dışarı çıkartmayın. Zip olarak modu içeriye yüklemeniz gerekiyor. İndirdiğiniz zip dosyasına hiçbir müdahalede bulunmayın.
- 1.sayfada linklerdeki "Sezon 1 Remake PATCH" dosyasını indirin .
- Taffy_Tales_Redux_S1_Patch_v.1.1.53_beta_win.zip isimli bir dosya olacak bunu bir klasörde bırakın.
- Oyunu açın.
- Oyunun ana menüsünde "mods" butonu olacak.
- Buna tıklayıp "Install" düğmesine basın.
- İndirdiğiniz "Taffy_Tales_Redux_S1_Patch_v.1.1.53_beta_win.zip" dosyasını seçin.
Bu işlemler sonrasında oyunu başlattığınızda tüm sahneler görünecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 17395
Birçok sitede android versiyonu mevcut ingilizce olarakHayır bu Unity oyunu, Unity oyun motorundan dolayı android yapamıyoruz. Sadece PC'den oynanabilir.
Android versiyonu var cevirirmisiniz hemen satın alalımAndroid versiyonu yok mu?