Son Konular
Android sürümün kaç?Android sürümü indirdim ama acilmiyo telefonunuzla uyumlu değil diyor
15Android sürümün kaç?
Hepsinin gelecek, biraz uzun bir işlem olduğu için parça parça eklenecek.Diğer sezonlar da android olsa keşke :/
Bu sorunu yaşayan başka biri görmedim, oyunu bitirdi herkes. Tekrar kurmayı denedin mi?
Kral şöyle söyleyim APK yi kurmuyor telefonla uyumlu değil diyoBu sorunu yaşayan başka biri görmedim, oyunu bitirdi herkes. Tekrar kurmayı denedin mi?
Aynı sorun bende de oldu evet. Apk yüklenmiyor bile. Tekrar deniycemBu sorunu yaşayan başka biri görmedim, oyunu bitirdi herkes. Tekrar kurmayı denedin mi?
Görevlerin nerde yapılacağı vs yazmıyor bunu oynayan arkadaşlar nasıl hallediyor?
Oyunun başından beri memur swanla konuş görevi duruyor yaptım mı yapmadım mı bilmiyorum yanında day yazıyor adamı arıyorum hibçiryerde bulamıyorumSerbest dolaşımdayken sağ üstte not defteri var görevlerin orada yazıyor
Remake şu anda sezon 2'ye kadar var, sezon 2 de demo olduğu için yapmadık. Yani şu an sitedeki en güncel sayılabilir.remake versiyon sadece 1 sezon mu yoksa 1 den 4 e kadar mı
Bilgilendirme için teşekkürlerRemake şu anda sezon 2'ye kadar var, sezon 2 de demo olduğu için yapmadık. Yani şu an sitedeki en güncel sayılabilir.
Unity motoruyla yapılan oyunlar Betadan çıkmayacak bu oyun konusunda da yazıyor.artık lütfen betadan çıkartın ya