Son Konular
Yoksay diyebiliyorsan de devam et. Ama 1 sahne var, ondan sonra devam et butonu çıkmadan oyundan atıyordu. Eğer o sahne ise, ben dc'den yazdım ciddiye alıp bakan olmadı. Sahne de şu: Theo ve senning idi sanırım mc nin yatak odasındayken bu ikisinin annesi odaya geliyordu. Ondan sonra da traceback hatası vermeden oyundan atıp, sonra traceback hatası veriyordu.File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\ast.py", line 708, in execute
renpy.exports.say(who, what, *args, **kwargs)
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\exports.py", line 1343, in say
renpy.store.say(who, what, *args, **kwargs)
File "renpy/common/00library.rpy", line 268, in say
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\character.py", line 1073, in __call__
old_attr_state = self.handle_say_attributes(False, interact)
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\character.py", line 942, in handle_say_attributes
if self.resolve_say_attributes(predicting, attrs):
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\character.py", line 868, in resolve_say_attributes
raise Exception("Say has image attributes %r, but there's no image tag associated with the speaking character." % (attrs,))
Exception: Say has image attributes (u'yaz', u'tatilinin'), but there's no image tag associated with the speaking character.
bu hatayı verip oyundan atıyor. çözümü nedir?
shift ve A tuşuna bas. sonra karşına çıkan seçeneklerde dejavu sans olanı seç düzelir.Çeviri bu şekildemi devam ediyor düzeltme imkanı varmı acaba
Oyuna daha yeni başladım. Altyazılara bakınca çeviride aslında olmaması gereken cümleler var bence oyuna gereksiz mizah katmış çeviren arkadaş. Bundan yola çıkarak sanki satır satır okuyup çevirmiş gibi görünüyor. ve dolayısıyla ayrıntılı işçilik yapdığını düşünüp oyundan atma probleminin olmamasını umuyorum.Yoksay diyebiliyorsan de devam et. Ama 1 sahne var, ondan sonra devam et butonu çıkmadan oyundan atıyordu. Eğer o sahne ise, ben dc'den yazdım ciddiye alıp bakan olmadı. Sahne de şu: Theo ve senning idi sanırım mc nin yatak odasındayken bu ikisinin annesi odaya geliyordu. Ondan sonra da traceback hatası vermeden oyundan atıp, sonra traceback hatası veriyordu.
Sen devam et oynamaya.Oyuna daha yeni başladım. Altyazılara bakınca çeviride aslında olmaması gereken cümleler var bence oyuna gereksiz mizah katmış çeviren arkadaş. Bundan yola çıkarak sanki satır satır okuyup çevirmiş gibi görünüyor. ve dolayısıyla ayrıntılı işçilik yapdığını düşünüp oyundan atma probleminin olmamasını umuyorum.
Ben anlattığından tam anlayamadım şimdi oyundan atıyor ve devam edemiyor musun ya da yoksay deyip devam edebiliyor musun? Senin cevabına göre oyuna devam edeyim. Yoksa oyundan atıyorsa vaktimi boşa harcamayıp oyunu şimdiden sileyim
Aynen oyun sorunlu kayıtlı oyunu acıyorum karakterlerin ilişki seviyeleri değişmiş oluyo her kayda girişte düzeltilsin öyle devam edixem benOyunde senning ve theodora ile ilerleyemiyorum ne yapmam lazım nasıl ilerlemem lazım sürekli işe gidiyorum ama yok theodora ilerlemiyo hiç aynısı senning ilede geçerli diğerleriyle ilerliyo ama bu ikisi ilerlemiyo hiç şimdi rachel ile belli seviyeye geldim o da senningde ilerle diyo ilerleyemiyorumki bana yardım edermisiniz kaldım böyle
Aynı sorun bende de var çözümünü buldunuzmu. İlerleyemiyorum bu sebeptenOyunde senning ve theodora ile ilerleyemiyorum ne yapmam lazım nasıl ilerlemem lazım sürekli işe gidiyorum ama yok theodora ilerlemiyo hiç aynısı senning ilede geçerli diğerleriyle ilerliyo ama bu ikisi ilerlemiyo hiç şimdi rachel ile belli seviyeye geldim o da senningde ilerle diyo ilerleyemiyorumki bana yardım edermisiniz kaldım böyle