V.I.R.T.U.E.S. Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe V.I.R.T.U.E.S. Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v17
N

Nightmares

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ne zaman betadan çıkar acaba az mı kaldı ?

B

brusksimurg1

Kayıtlı Üye
Kredi
60₺
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\ast.py", line 708, in execute
renpy.exports.say(who, what, *args, **kwargs)
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\exports.py", line 1343, in say
renpy.store.say(who, what, *args, **kwargs)
File "renpy/common/00library.rpy", line 268, in say
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\character.py", line 1073, in __call__
old_attr_state = self.handle_say_attributes(False, interact)
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\character.py", line 942, in handle_say_attributes
if self.resolve_say_attributes(predicting, attrs):
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\character.py", line 868, in resolve_say_attributes
raise Exception("Say has image attributes %r, but there's no image tag associated with the speaking character." % (attrs,))
Exception: Say has image attributes (u'yaz', u'tatilinin'), but there's no image tag associated with the speaking character.

bu hatayı verip oyundan atıyor. çözümü nedir?

Ekli dosyalar

• hata.txt
    182.4 KB · Görüntüleme: 4
Kekwox

Kekwox

That New Teacher Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
Kredi
130₺
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\ast.py", line 708, in execute
renpy.exports.say(who, what, *args, **kwargs)
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\exports.py", line 1343, in say
renpy.store.say(who, what, *args, **kwargs)
File "renpy/common/00library.rpy", line 268, in say
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\character.py", line 1073, in __call__
old_attr_state = self.handle_say_attributes(False, interact)
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\character.py", line 942, in handle_say_attributes
if self.resolve_say_attributes(predicting, attrs):
File "D:\Yeni klasör\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\VIRTUES Turkce v17 Final - Adult Oyun Ceviri\renpy\character.py", line 868, in resolve_say_attributes
raise Exception("Say has image attributes %r, but there's no image tag associated with the speaking character." % (attrs,))
Exception: Say has image attributes (u'yaz', u'tatilinin'), but there's no image tag associated with the speaking character.

bu hatayı verip oyundan atıyor. çözümü nedir?
Yoksay diyebiliyorsan de devam et. Ama 1 sahne var, ondan sonra devam et butonu çıkmadan oyundan atıyordu. Eğer o sahne ise, ben dc'den yazdım ciddiye alıp bakan olmadı. Sahne de şu: Theo ve senning idi sanırım mc nin yatak odasındayken bu ikisinin annesi odaya geliyordu. Ondan sonra da traceback hatası vermeden oyundan atıp, sonra traceback hatası veriyordu.

SaigoNoKen

SaigoNoKen

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Çeviri bu şekildemi devam ediyor düzeltme imkanı varmı acaba

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    90.3 KB · Görüntüleme: 30
F

fatiht

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
şifreler= 10$ olana şunu yazın 40379

20$ ise 80539

F

fatiht

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yoksay diyebiliyorsan de devam et. Ama 1 sahne var, ondan sonra devam et butonu çıkmadan oyundan atıyordu. Eğer o sahne ise, ben dc'den yazdım ciddiye alıp bakan olmadı. Sahne de şu: Theo ve senning idi sanırım mc nin yatak odasındayken bu ikisinin annesi odaya geliyordu. Ondan sonra da traceback hatası vermeden oyundan atıp, sonra traceback hatası veriyordu.
Oyuna daha yeni başladım. Altyazılara bakınca çeviride aslında olmaması gereken cümleler var bence oyuna gereksiz mizah katmış çeviren arkadaş. Bundan yola çıkarak sanki satır satır okuyup çevirmiş gibi görünüyor. ve dolayısıyla ayrıntılı işçilik yapdığını düşünüp oyundan atma probleminin olmamasını umuyorum.

Ben anlattığından tam anlayamadım şimdi oyundan atıyor ve devam edemiyor musun ya da yoksay deyip devam edebiliyor musun? Senin cevabına göre oyuna devam edeyim. Yoksa oyundan atıyorsa vaktimi boşa harcamayıp oyunu şimdiden sileyim

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Oyuna daha yeni başladım. Altyazılara bakınca çeviride aslında olmaması gereken cümleler var bence oyuna gereksiz mizah katmış çeviren arkadaş. Bundan yola çıkarak sanki satır satır okuyup çevirmiş gibi görünüyor. ve dolayısıyla ayrıntılı işçilik yapdığını düşünüp oyundan atma probleminin olmamasını umuyorum.

Ben anlattığından tam anlayamadım şimdi oyundan atıyor ve devam edemiyor musun ya da yoksay deyip devam edebiliyor musun? Senin cevabına göre oyuna devam edeyim. Yoksa oyundan atıyorsa vaktimi boşa harcamayıp oyunu şimdiden sileyim
Sen devam et oynamaya.

C

Chimera1

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
pc de oyunu ilerleyen safasında 2 farklı yerde oyun crash atıyo

C

Cnr_555

HornyCraft Türkçe
Kredi
30₺
Oyunde senning ve theodora ile ilerleyemiyorum ne yapmam lazım nasıl ilerlemem lazım sürekli işe gidiyorum ama yok theodora ilerlemiyo hiç aynısı senning ilede geçerli diğerleriyle ilerliyo ama bu ikisi ilerlemiyo hiç şimdi rachel ile belli seviyeye geldim o da senningde ilerle diyo ilerleyemiyorumki bana yardım edermisiniz kaldım böyle

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-05-02-19-32-45-212_virtues.adultoyunceviri.com.jpg
    Screenshot_2026-05-02-19-32-45-212_virtues.adultoyunceviri.com.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 23
Yakari35

Yakari35

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1₺
Oyunde senning ve theodora ile ilerleyemiyorum ne yapmam lazım nasıl ilerlemem lazım sürekli işe gidiyorum ama yok theodora ilerlemiyo hiç aynısı senning ilede geçerli diğerleriyle ilerliyo ama bu ikisi ilerlemiyo hiç şimdi rachel ile belli seviyeye geldim o da senningde ilerle diyo ilerleyemiyorumki bana yardım edermisiniz kaldım böyle
Aynen oyun sorunlu kayıtlı oyunu acıyorum karakterlerin ilişki seviyeleri değişmiş oluyo her kayda girişte düzeltilsin öyle devam edixem ben

A

asdasdasQwe

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0₺
senning annesinin günlük okuma kısmında 2 seçenek var ikisinide seçince hata verip oyun kapanıyor bir çözümü var mı?

29mami29mami

29mami29mami

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Aynı sorun bende de var çözümünü buldunuzmu. İlerleyemiyorum bu sebepten

N

nyksdogu

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunda 3 karakterde ilerlenmiyor kayıtlı oyundan giriyorum ve baya ilerledim 😔

T

TEMPEST501

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bende de senning le ilerleyemiyorum çözümü bulan var mı ya

L

Lonewolf

Güncelleme Abonesi
Kredi
1₺
İlerlemediğinde baştan başlatıp tanıtım kısmını atlayıp deneyin hepsinde ilerliyor ise herhangi bir karakterin sahnesinde kayıt alın sonra oyuna girdiğinizde hata sayfası çıkacak Geri Al kısmına basın kaldığınız yerden devam ediyor ben bu şekilde oynadım.

Üst Alt