A Struggle with Sin Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Rpgm Türkçe A Struggle with Sin Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.6.1.8a
C

CaNBaBa

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
struggle with sin
Isekai Bastard TR
Kredi
170₺
dostum harika bir açık dünya çok fazla seçenek var yalnız tam bir eve haydutlar geliyor savaşa girecekken hata veriyor

oduncuya ork saldırıyor savaşa girecekken hata veriyor

kısaca görev ilerlemesi yapamıyorum bana yardımcı olurmusun

C

CaNBaBa

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
struggle with sin
Isekai Bastard TR
Kredi
170₺
şu tarzda bir sorunu bir çok farklı görevde alıp oyuna sıfırdan başladıgımı düşün

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-05-31 211833.png
    Ekran görüntüsü 2026-05-31 211833.png
    84.8 KB · Görüntüleme: 5
C

CaNBaBa

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
struggle with sin
Isekai Bastard TR
Kredi
170₺
Oyunu baştan kurun ve şu an atacağım dosyayı değiştirip tekrar deneyin.
ya yorum yazan bir benim sanıyordum 3-4 sayfa varmış ilginiz alakanız için teşekkürler sıfırdan kurayım plugins yazan dosya klasör herne ise dostum nereye atmalıyım onu yukarda js falan yazmışsınız terimin anlamını bilmiyorum :)

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
ya yorum yazan bir benim sanıyordum 3-4 sayfa varmış ilginiz alakanız için teşekkürler sıfırdan kurayım plugins yazan dosya klasör herne ise dostum nereye atmalıyım onu yukarda js falan yazmışsınız terimin anlamını bilmiyorum :)
hayır şu an sizin yaşadığınız hata bambaşka bir şey yukardaki çözüm sizin hatanızın çözümü değil yakın zamanda size çözümünü atacağım. Mümkünse tabii. Save dosyanızı özelden atarsanız daha hızlı yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
C

CaNBaBa

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
struggle with sin
Isekai Bastard TR
Kredi
170₺
hayır şu an sizin yaşadığınız hata bambaşka bir şey yukardaki çözüm sizin hatanızın çözümü değil yakın zamanda size çözümünü atacağım. Mümkünse tabii. Save dosyanızı özelden atarsanız daha hızlı yardımcı olabilirim.
yok yok o farklı birşeydi ama onu çözdüm o geçici birşeydi bu plugins i degiştirdim dün akşam görevleri yapabiliyorum ve çok eglendim

teşekkür ediyorum ilginiz alakanız için şuan hiç bir problem yok siz zaten sorunu çözmüşsünüz ben bir kaç sayfa oldugunu geç farkettim yorum kısmının içinde çözmüşsünüz :)ellerinize sağlık

Üst Alt