Harem Hotel Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Harem Hotel Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.19.1
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
İndirdiğiniz dosyadaki kurulum talimatlarını okuyup harfiyen uymanız gerek. Promovic771

D

dr10xr

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bilgisayarım yok data kısmında erişim engelliyor hangi uygulama iyi yapabilirim?

S

Suwiix

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Mobilde kurulum nasıl olucak acaba detaylı bişekilde anlatıcak varmı anlayamadımda

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Bilgisayarım yok data kısmında erişim engelliyor hangi uygulama iyi yapabilirim?
Android'in üst sürümlerini kullanıyorsanız kurulumu engelliyor olabilir dosyalara erişim izni olmadığı için ancak boyutu yüksek oyunlardan biri olduğundan kurulumsuz bir APK çok mümkün değil.

Mobilde kurulum nasıl olucak acaba detaylı bişekilde anlatıcak varmı anlayamadımda
İndirdiğiniz klasörün içerisinde kurulum talimatlarını içeren bir not olacak, harfiyen uymanız gerek kurulum talimatlarına.

T

Taraftar12

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben giriş ekranında kalıyorum dosyaları denilen yere atmama rağmen geçmi açılıyor oyun

M

merttrue

My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Kredi
60₺
Max cihaz sınırı aşıldı hatası alıyorum

Kekwox

Kekwox

That New Teacher Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
Kredi
130₺
Aga oyun AŞIRI uzun. Ben normalde HoneySelect ile yapılan oyunlara bayılırım ama bu oyun beni içine çekemedi. Hikaye uzun, karakter tasarımları ortalama ve animasyonlar muadil oyunlara göre geri kalmış. Satın aldığıma pişman olduğum ilk HoneySelect diyebilirim.

G

Gölge56

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Dosyayı söylenen yere atmama rağmen oyun hala açılmıyor bir bakabilirmisiniz

P

Promovic771

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İndirdiğiniz dosyadaki kurulum talimatlarını okuyup harfiyen uymanız gerek. Promovic771
Android datada öyle bir dosya yok kendim kurmaya çalışırsamda kuramıyorum ama save dosyaları kendini resimdeki dosyaya kaydediyor bende aoc rpayi oraya attım atıyorum ama olmuyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-21-04-01-06-090_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2026-03-21-04-01-06-090_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    257.2 KB · Görüntüleme: 9
G

gabet

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Shizuku diye uygulama var bu uygulama ile geliştirici seçenekleri ile bağlantı kurup z arciver e root yetkisi verip android data obb ye yetki almış dosyalara erişim kazanıyorsunuz. Yani root olamayan cihazlar için yapılmış yetki veriyor sadece z arciver de işe yarıyor.

J

jbjbjb

Twist Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
C

cemos23

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bende hata veriyor neden acaba oyundan atıyor

Madara1073

Madara1073

Kredi
10₺
Herşeyi denildiği gibi yaptım ama oyuna giriyorum kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum ama giriş yapa basınca girmiyor

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Herşeyi denildiği gibi yaptım ama oyuna giriyorum kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum ama giriş yapa basınca girmiyor
Eğer üyelik bilgilerinizi yazdıktan sonra giriş sisteminden hiçbir tepki alamıyorsanız muhtemelen bağlantı hatası veriyordur. VPN kullanarak tekrar deneyin.

Üst Alt