P
Promovic771
Kayıtlı Üye
Nasıl yaptın kurulumuOldu hocam
Son Konular
Nasıl yaptın kurulumuOldu hocam
Yapamazsın diye biliyorum. Ben yapamamıştım çünküBilgisayarım yok data kısmında erişim engelliyor hangi uygulama iyi yapabilirim?
Android'in üst sürümlerini kullanıyorsanız kurulumu engelliyor olabilir dosyalara erişim izni olmadığı için ancak boyutu yüksek oyunlardan biri olduğundan kurulumsuz bir APK çok mümkün değil.Bilgisayarım yok data kısmında erişim engelliyor hangi uygulama iyi yapabilirim?
İndirdiğiniz klasörün içerisinde kurulum talimatlarını içeren bir not olacak, harfiyen uymanız gerek kurulum talimatlarına.Mobilde kurulum nasıl olucak acaba detaylı bişekilde anlatıcak varmı anlayamadımda
SandboxArkadaşlar oyun sandbox mu deyilmi
Android datada öyle bir dosya yok kendim kurmaya çalışırsamda kuramıyorum ama save dosyaları kendini resimdeki dosyaya kaydediyor bende aoc rpayi oraya attım atıyorum ama olmuyorİndirdiğiniz dosyadaki kurulum talimatlarını okuyup harfiyen uymanız gerek. Promovic771
Eğer üyelik bilgilerinizi yazdıktan sonra giriş sisteminden hiçbir tepki alamıyorsanız muhtemelen bağlantı hatası veriyordur. VPN kullanarak tekrar deneyin.Herşeyi denildiği gibi yaptım ama oyuna giriyorum kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum ama giriş yapa basınca girmiyor