Son Konular
En güncel hali bu şu an yapımcı muhtemelen 2 3 sene sonra bölüm 3'ü paylaşır.İkinci sezonu satın aldım yorumlar yüzünden oyunu oynayasım gelmedi aq hdkadkjahjkdaa
Spoiler içerecek haberiniz olsun...
2. Favori karakterimin bu şekilde resmedilmesi üzdü amw. Neyse...Geçen 2 yılın ardından gelen bu sürüm CİDDİ anlamda hayal kırıklığı. Oyun baştan aşağı saçmalıklarla dolu.
Mila rotasında başka kızlara yanlıyorum sesi çıkmıyor. (Zara havuzda çıplak şekilde mcnin kucağında oturuyor, Mila görmesine rağmen hiçbir şey demiyor)
1. sezonda 1 defa bile aksiyon (animasyon) olmazken, bu sürümde Nika her gördüğüne parmak atıyor. (Edepli namuslu takılan Mila BİLE kütüphanede kendini parmaklatıyor. Sonyayı söylemeye dilim varmıyor.)
Hikayede ilerleme olarak yeni eve taşındılar ve Naminin kız kardeşi olduğunu öğrendik. 2 yılda anca bu kadar ilerlemesi AŞIRI yavaş. (Ki bu durum Nojiko'nun namiyi neden evlat edindiği konusunda soru işareti oluşturuyor.)
Badboy ve manipülatif bir karakter olmasına rağmen her kadın istisnasız mc ye aşık oluyor, kendini aşırı bir şekilde mcye sunuyor.
1. sezonda her rota için farklı animasyon ve diyalog farklılığı olurdu, bu sürümde 2-3 kare konuşma değişiyor sonra hep tekrara düşüyor.
Tekrar ediyorum, geçen sürüm silki kalkmayan Mc, playboy gibi takılıyor. Gördüğü her kadın karakterden bir alt dudak alıyor.
SÖZDE, Nadia'da anomali olarak nemfomani var ama sanki sadece onda yokmuş da her kadın mc yi görünce nemfomana dönüşüyormuş gibi kendini Mcye sunuyor. (Oyunun konusunda harem yok bile.) Bari Nojiko mc ye yanlamasaydı amw. (Nami ile aynı anda banyoya giren mcye kızan nojiko ne hikmetse bu sürümde aşırı proaktif)
Uzun lafın kısası: Zara, Nami, Mila, Nia, NOJİKO, Bella, Nadia... aklına hangi kadın karakter geliyorsa (Ulan Robin bile lan) kendini mcnin koynuna atma derdine girişmiş gibi. Geçen sürümün mantıklı ve ideal romance durumu gitmiş harem oyununa dönmüş oyun.
Biliyorum hesabı silindi vs. lakin 1 sene hesabı geri almakla uğraşsa 1 sene de oyunu yapmakla uğraşsa daha iyisini yapabilirdi. Aceleye gelmiş gibi hissettirdi oyun. Oyunu bir an da çöpe atacak değilim elbette ama animasyonu olmadığı halde merak ettiğim oyunun bu sürümde bu hale gelmesi AŞIRI üzdü. Ben en iyisi honeyselect oyunlara geri döneyim. Bu yıl sg için aşırı hayal kırıklığı oldu.
Cam-girl Nia bile diğer kadın karakterlerden daha namuslu kaldı bu sürümde, inanılır gibi değil amw.
Beni en çok kahreden şey ise Ayua'nın tasasız zengin bir sürtükmüş gibi hikayeye lanse edilmesi oldu.
Hadi her şeye tamam da,Aşırı katılıyorum bütün kızlar azgın kaşarlar gibi takıldı bölümde üstüne üstlük açık ilişki muhabbeti MC'nin erekte olamamsı falan derken sanki cuckold oyun oynuyormuşum gibi hissetirdi aşırı irite oldum.Bunun dışında bölümde o kadar gereksiz sahne vardı ki hikayeye hiç katkı sağlamayan bunlarla mı uğraştın 2 yıl be adam dedim.Önizlemelerde olup da bölümde olmayan render de mevcut Ocean bildiğin oyunun içinden geçmiş.8000 küsür renderli bir güncellemeydi ama toplasan 3 gün geçmedi hikayede ilerleme neredeyse hiç yok zaman kavramı oyunda kalmamış günler karışıyor falan .Bir yerde artık dedim hadi hikayeyi geçtim mantığı da saldım ulan madem her kızın MC'ye yanlayacağı azgın güzel kızlardan oyun yapmaya karar verdin bari adam erekte olsun da cinsel oyun oynayalım o da yok.Şurda forumdan 4-5 kişi toplansak daha güzel hikayeli bölüm çıkarabilirdik
Hadi her şeye tamam da,Robin ve Vanessa'nın mc ye yanlaması ne alaka ? Gram anlam veremedim.
Bir önceki sürümde Vanessa'yı öyle bir lanse etti ki, dedim heralde onunla zeka ve manipülasyon olarak yarışacağız. Bu bölümde sarılmaya falan çalışıyor. Robin apayrı bir konu, geçen bölümün dedikodu yayılmamış savesinden devam etmeme rağmen, yani kızla iletişim bile kurmamış olmama rağmen robin oda için blowj teklif ediyor. Ne alaka aga ? Neye istinaden yani, robinle tanışıklığımız bile yok yani. Hele Mila'nın cocqueen olayı beni aşırı irite etti. Kızla sevgili rotasındayım çıplak Zara kocağıma falan oturuyorÜzülür müsün, kızar mısın bilemedim vallahi. Boşa harcanmış 8k render diye yorumladım. Umarım bu saçmalıktan vazgeçer, kızları zengin sürtük edasından çıkarır da hikaye akar gider. Yoksa silki kalkmayan adamın harem hikayesini oynamış olacağız.
ya tamam kurgusal hikaye de bu kadar da olmaz biraz mantıklı düşün be adam(Oceandan bahsediyorum)Vanessa Mc'ye yanlamaktan çok sanki onu önemseyip ablalık yapmaya çalışıyor gibi geldi bana ki bu bence daha saçma yanlasa dicem ki Mc'nin sinirleriyle oynayıp uğraşmak istiyor falan öyle değildi daha çok MC'nin içten içe acı çektiğini gören bir tek o var gibi aslında o umursamaz tavırlarını bir kalkan gibi kullandığını bilip ona çaktırmadan yardım etmeye çalışıyor gibi geliyor ha ağzından cinsellik hiç düşmediği için yanlış anlaşılıyor olabilir de benim için bölümdeki en iyi karakter Vanessaydı en önemli benim benden iyisi yok herkesle uğraşırım tavırlarının altında aslında insanları önemseyebildiğini (en azından Mc'yi) gördük keşke ileride manitası olmasa da Mc' için bir seçenek olsa diye düşündüm karakter gelişimine en katkı sağlayacak kişi net Vanessa olurdu uçuk kişiliği sayesinde.Robine gelirsek aslında oda için blowjob teklif etmiyordu MC'ye olan borcu için bunu benden istermi diye namiyle aralarında şaka yapıyorlardı tabi o da saçma üstüne bu kız bir siyasetçinin kızı ulan annesini de sevdiğini söyledi biraz annem için sıkıntı olur mu diye düşnüyor olması lazım. bunun dışında Robin,diğerlerini yanında onun muhabbetleri Mc'ye yanlıyormuştan çok yakışıklı herhangi bir erkekle olurum tavrı var gibiydi bir de Mc ile aralarındaki dedikodu sayesinde dergiye kapak oldu bu da kendini Sashayla kıyaslaaybilmesi önemli hissetmesi içten içe Mc'ye yaklaşmak istemesini bir nevi mantıklı hale getiriyor çünkü o da farkında ki Mc'nin yanında durmaya devam ederse çok daha fazla göz önünde olucak. Milanın Zaraya tepki vermemesini hadi MC'nin durumunu bildiği için umursamıyor diye bir şekilde bağlarız da kızın bir anda kütüphanede sevişip yarı çıplak pozlarını paylaşmaya başlaması çok daha vahim bir durum ne oldu bir anda ne değişti 2 günde onu anlayamıyorum. Ya hepsini geçtim ulan diyelim ki Mc'nin yanında bütün kızlar azıyor mantıklı değil de mantıklıymış gibi yapalım.Bu kızların yarısından çoğu daha yeni üniversiteye başladı 18-19 yaşındalar ama hepsi sanki 30 yaşındaymış gibi o parti bu uyuşturucu şu kadar seks hayatı heryerleri dövmeli falan ne oldu bu kardeşim
Robin kısmında dediğin doğru mantıklı ama dedikodu yayılmamış olsa bile bir yakınlık varmış gibi davranıyor. Borç mevzusu bu durumu açıklar nitelikte değil. Özellikle de annesi önemli biriyken sırf sasha ile yarışmak için gideyim mc ye yaranayım ya da mc ile aramda bağ olsun diye blow teklif etmesi mantıksız. Vanessa kısmına katılmıyorum. Eda dediğim şey bence ego. Ciddi anlamda kendini öyle görüyor yani. Mila kısmı zaten bambaşka bir olay. Benden hep cinsellik beklendi artık yoruldum ayakları yapan kadın (kız) bir anda yollu oldu. Nami olsa derim ki, çok ortamda takılmamış, şehir dışı göl kısmında büyümüş biraz ortam arıyor ve bekaretini kaybetmek istiyor derim kabul ederim. Ama diğer kızlar dediğin gibi sanki yıllardır bu işi yapıyormuş gibi takılıyorlar. Elit olmalarını da saymıyorum bile. Zane soy isimli kız sürtük gibi takılıyor ortamda. Soyadından dolayı dokunulmaz desek, yani istediği ile yapıyor desek bu sefer de soyadlarına zarar verir bu tutum. Başlı başına saçmalık yani.
Ocean büyük ihtimal ahlak kavramının bayağı düşük olduğu bir oyun yaratmak istiyor bunu da Nika üzerinden cinsel durumu 0 hatta eksi olan birinin yavaş yavaş değişimini göstererek yapmak istiyor ama buna galiba sonradan karar verdi 1. sezon yokmuş herşey farklıymış gibi bir bölüm yazmış kendi de ne yapacağından tam emin değil 900 küsür renderi falan bölümden çıkarmış önizlemelerde olan sahneler falan yok bu 1-3 bölümü oyunu değiştirdiğini göstermeye çalıştığı bir geçiş bölümü olmuş bence kendi discordunda 2. sezonun 10-11 bölüm falan olacağını söylemiş bir sonraki bölümde Nika Amberle dağ evine gidip Summer'ın annesiyle yaşadığı travmayı anlattıktan sonra cinsel olarak aktif olmaya başlayacak gibi duruyor ondan sonra da yavaş yavaş hem karakterlerin davranışları hem Namiyle Sedi'nin(bu durumu çok merak etmeye başladım özellikle 1. sezondan beri Sedi'nin sürekli Nikaya bakışları falan en kısa sürede Sediyle Nika'nın etkileşime geçmesini görmek istiyorum) olayı falan ortaya çıkmaya başlar. Ya yemin ediyorum şu bölümde salak azgın kızlar açık ilişki muhabbeti görmektense bunalımdaki bir çocuğun nasıl basket takımında 1. takıma girmeye çalıştığını görseydik benim için on numara bölüm olurdu.Bölümdeki en sevdiğim kısım da zaten öfke patlaması yaşayıp koçlarla tartışıp antremana katıldığı bölümdü keşke salak saçma yan karakterlerin hikayelerinden çok Nika'ya odaklansa
PC’de kayıt aktarman için ekstra bir şey yapmıyorsun zaten otomatik aktarılıyor. Eğer çıkmıyorsa Appdata/Ren’Py/Persistent klasörüne aktarım dosyanı atacaksınŞu Pc' de kaydı aktarmayı bilen birisi yok mu? Şuna bir çözüm bulun veya bize save dosyası verinde oynayalım 2.sezonu. Satın aldık lakin oynayamıyoruz günlerdir.